Alonso: "Schumacher F1'e Dönmekte Haklıydı"

yazar:

kategori:

2006 senesinde Schumacher’i geride bırakan Alonso, Alman pilotu eleştiren isimler arasında olmadığını belirtti.

Alonso: “Onun dönşünü ve aldığı sonuçları eleştirenler var ama onlara katılmıyorum. 3 sene önce Michael F1’i evinde izliyordu ve şimdi belki 7 veya 9. olabiliyor. Ama her zaman mutlu olduğuna eminim. Çünkü tekrar F1’de yarışıyor ve yapmak istediği de bu”

“20 sene çok uzun. Kendimi düşünüyorum da ben 20 sene F1’de olsam 2021 olur. Bunu yapabileceğimi düşünmüyorum. Onu bu 20 sene için kutluyorum ve ona karşı yarıştığım için memnun olduğumu söylüyorum”

Ferrari pilotu ayrıca Schumacher’in 7 şampiyonluk ve 91 galibiyet rekorunun da hiç kırılamayacağına inanıyor.

Alonso: “Michael’e büyük saygı duyuyorum. Spor tarihinin en büyüklerinin en büyüklerinden birisi. O rakamlaraa ulaşmak bizim için belki de imkânsız”

“Onunla olan mücadelelerimi her zaman hatırlayacağım. Michael’e karşı sürmek ayrıcalıktır. Bu her zaman iyi hatıralarım olacak.”

“Adrenalini özlediğinden eminim. F1 gösterisini özledi ve geri dönmeye karar verdi. Çünkü Mizheal olduğunuzda televizyondan izlemek muhtemelen kolay değildir.”

“Şimdi kariyerinin ikinci bölümünde açıkçası aracı yarışlar kazanacak kadar rekabetçi değil ama hâlâ keyid aldığından eminim”


Yorumlar

  1. Bu çocuk briatoreden kurtulunca daha düzgün birisi olmaya başladı.

  2. Alonso bir süredir daha oturaklı olmuş gibi. Eski Alonso Reno/Briatore zamanında kaldı sanırım. Şumi hakkında da en samimi konuşan oldu şimdiye kadar.

  3. Sinan ÖZER(hungaroring2003) avatarı
    Sinan ÖZER(hungaroring2003)

    Alonso'da yalvarıyordu sana sen ona sempati duy diye…

  4. Alonso da bunları söylüyorsa hayatta çok şey değişirmiş, öğrendim… 😀
    Ama henüz Alonso'ya sempati duymuyorum!

  5. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar
    "Adrenalini özlediğinden eminim. F1 gösterisini özledi ve geri dönmeye karar verdi. Çünkü Michael olduğunuzda televizyondan izlemek muhtemelen kolay değildir."
    tekrar F1'de yarışıyor ve yapmak istediği de bu

    Alonso, Şumiyi tanımış, hislerini anlamış..Ondaki F1 tutkusunu iyi biliyor.

    Altının değerini sarraf bilir……

  6. Alonso neler diyorsun, adamımsın agzından dökülenler harika. En sevdiğim pilotlardan birisin ve en dürüst en içten açıklamaları yapıyorsun. Eski Alonso gitti bu bambaşka biri. Açıkçası bu hafta sonu harika olacak şimdiden ne kadar çok yorum var. hahaha çok mutluyum.

    Michael Schumacher. kimsenin birşey demeye hakkı yok, sevdigi şeyi yapıyor. Kendinize karışılsın istermisiniz, kimse kimsenin ne yapıp yapamayacagını söyleyemez buna hakkı yok.

  7. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Alonso Artık En Sevdiğim Pilotlardan Birisi Oldu Son 1-2 Yıldır Yaptığı Şeyler İle 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir