Button: "Belçika'da Favori McLaren"

yazar:

kategori:

Almanya ve Macaristan’da kendisi ile birlikte takım arkadaşının aldığı galibiyetlerin ardından Button, art arda 3. defa kazanmalarının da mümkün olduğunu belirtti.

Yarış öncesinde McLaren’in favori olup olmadığı sorusuna Button: “Öyle düşünebilirsiniz”

“(Nurburgring ve Hungaroring) çok farklı pistlerdi, farklı şartlar hâkimdi ve ikisini de kazandık. Havanın soğuk olduğunu ve Red Bull’un bu şartları sevmediğini söyleyebilirsiniz ama burada da hava serin olacaktır.”

“İyi durumdayız. Red Bull’lar üzerinde bir avantajımızın olacağını düşünmüyorum. Çok güçlü olacaklar ama stratejiyi doğru belirlersek burada da kazanabiliriz ve kazanmalıyız da. Red Bull’un galibiyete ihtiyacı yok, bizim var”

Button’un Macaristan’daki galibiyeti, Vettel ile olan farkın 100’e inmesini sağlamıştı. Şu anda en fazla 200 puan alınabilecekken şampiyonluk hakkında konuşmanın anlamı olmadığı düşünen İngiliz pilot, yine de pes etmeyeceklerini belirtti.

Button: “Bu şampiyonluğu kazanacaksak, her yarışta Seb’i yenmemiz gerek. Zor bir hedef. Bunu biliyoruz. Ama sonuna kadar mücadele edeceğiz. Aslında iyi bir konumdayız”

“Hepimiz (kendisi, Hamilton, Alonso, Webber) için Sebastian’ı yakalamak gerçekten zor olacak. Mark’ın işi en zoru. Çünkü aracı hızlı olduğunda Sebastian’ınki de hızlı olacak.”

“Bizim için bu biraz daha kolay. Ama en kolayı Fernando’nunki. Eğer aracı en hızlı ise kazanacak.”


Yorumlar

  1. güney ateş avatarı

    massa'ya taş atmış. eğer bir ferrari kazanacaksa bu alonso olacaktır. ama redbul veya mclaren hızlıysa kazanabilecek dört pilot vardır.

  2. hakikaten haaaa:DDDd

  3. zaten alonso massaya hep 0.5 sn fark attığı için kazanması kolay oluyor

  4. "Bizim için bu biraz daha kolay. Ama en kolayı Fernando'nunki. Eğer aracı en hızlı ise kazanacak."

    ferrari ve massa'ya laf atmış.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir