Force India Yavaş Kalmaları Konusunda Şaşkın

yazar:

kategori:

Force India teknik patronu Mike Gascoyne, İspanya Grand Prix’i sıralama turlarından uğraşlarından dolayı takımın şaşkınlık içinde olduğunu söyledi.

Silverstone kökenli takım amaçlarının Q2’ye kalmak olduğu konusunda ısrarcı olmalarına rağmen ne Giancarlo Fisichella ne de Adrian Sutil seans boyunca bunu başaramadı.

İtalyan pilot buna çok yaklaşsa da günü 19. sırada tamamladı.takım arkadaşı Sutil ise ancak 20. olabildi.

Gascoyne yaptığı açıklamada lastiklerle ilgili sorun yaşadıklarını fakat neyin sebep olduğu konusunda emin olmadıklarını söyledi.

" Sıralama turları ve günün tamamı takım adına hayal kırıklığyla sonuçlandı. Adrian ilk hızlı turunda pist kirliydi daha sonrasında trafiğe takıldı, son turundaki fren probleminden önce benzer bir tur atamayacağı anlaşılmıştı."

" Giancarlo biraz daha şanslıydı ve geçerli zamanlar elde etmeyi başardı fakat araç dün elde ettiğimiz ve temelde aynı tutunmaya sahip değildi, benzin doğrulandı, dünkü başardıklarımızdan daha yavaş kaldık."

" Bugün lastiklerle neden bu kadar sorun yaşadığımızı anlamak gerçekten çok zor fakat bu gece çok çalışmamız gerekiyor ve yarın daha iyi bir yarış bekliyoruz."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir