Boullier:" Raikkonen İle İlgilenmiyoruz"

yazar:

kategori:

Raikkonen’in adı geçen sene de Renault ile anılmıştı ama o zaman karşılıklı yapılan açıklamalar, taraftar arasında bir gerginlik yaratmış gibiydi.

Geçen günlerde Peugeot ile Lemans, daha önce de NASCAR’da teste çıkan ve şu anda WRC’de yarışan Raikkonen, gelecek planlarını net olarak belirtmemişti.

Alman basını, Eric Boullier’e Raikkonen’i sordu.

Boullier: “Kimi hakkında konuşmayacağım. Onunla ilgilenmiyoruz.

Öte yandan Renault’un Rus Pilotu Vitaly Petrov, Heidfeld’in yerine Senna’nın gelmesinin ardından takım arkadaşının kim olduğuyla çok ilgilenmediğini belirtti.

Petrov: “Bruno’yu tebrik ediyorum. Gelecek iki yarışta bizimle.”

“Benim için şu anda kimin takım arkadaşım olduğu önemli değil. Ne yapmam gerektiğini biliyorum. Aracı geliştirmem gerektiğini biliyorum. Bu yüzden sadece işimi yapacağım”


Yorumlar

  1. Kimi ile ilgilenseniz dahi onun size gelmesi imkansızdan da öte…

  2. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Alman basını öküz altında buzağı arıyor.Reno ve kimi birlikteliğinin imkansız olduğunu gayet iyi biliyorlar.Geçen yıl taraflar son sözlerini söylediler.

    Turun Sanomat'a konuşan Raikkonen: "Pazarlama çalışmaları için adımı kullanma şekilleri karşısında büyük hayal kırıklığı yaşıyorum."

    "Renault adına sürmeyi hiç bir zaman ciddi olarak göz önünde bulundurmadım ve sizi %100 temin ederim ki gelecek sene de onlar adına sürmeyeceğim"

  3. siz kim, kimi kim ya.Allah aşkına bu boullier yanlış söyledi heralde kimi sizinle ilgilenmez…

  4. Takım hızlı pilot aramıyor, paralı pilot arıyor.

  5. Kesinlikle ortak sana katılmamak elde değil ama ne yapacan işte F1 anlaşılması zor bir spordur biraz zaman geçmesi lazım 🙂

  6. Yani her zaman aynı yanlış yapılıyor ortak benim kızdığım nokta bu! Adam şov olsun diye çıkıpta böyle bir açıklama yapmıyor.Soruyor cevaplıyor.Yani diğer pilot ve yöneticiler içinde geçerli.Bir yöneticiye soruyorlar en iyi pilot kim diye cevaplıyor adam sonra burada olay oluyor.Bu adamlar kendilerine sorulanı cevaplamakla yükümlü adamlar.

  7. Mantık mı ? Mantıklı düşünülse zaten haber anlaşılırdı ortak :))

  8. Boullier'i sevmem ama buradaki arkadaşlarda gerçekten bir yanlışlık var.Gazeteciler soruyor Kimi ile ilgili bir durum var mı diye oda hayır böyle bir şey yok diyor.Yani bu yanlışlığı her zaman yapıyor buradaki arkadaşlar! Pilotlar ve takım yöneticileri sorulanları cevaplıyor kendi kendilerine konuşmuyorlar.Bir gazeteci Raikkonen gündeminizde mi diye sorduğunda hayır o bizimle ilgilenmez mi diyecek adam biraz mantıklı olalım lütfen!

  9. Çünkü Bruno Senna ile ilgilenmekle meşguller 🙂

    Ayrıca Kimi de size bayılıyordu zaten!

  10. Soruya verilmesi gereken cevap: " Kimi bizimle ilgilenmiyor." Eric'e bir tavsiye: Kimi Mclaren yada RBR'den başka takımla dönmez ki döneceğimi sanmıyorum 😉

  11. Kimi sizin takıma büyük gelir zaten.Hem kimi orta sıra takımlarıyla ilgilenmez.İyisi mi siz sponsoru olan pilotlarla yarışmaya devam edin.

  12. umit isbilen avatarı

    paraları yetmez ki kimi'ye

  13. Kimi sizinle ilgileniyormu ki?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir