Boullier: "Heidfeld İle İşler Yolunda Gitmedi"

yazar:

kategori:

Bruno Senna’nın potansiyel sponsorlar nedeniyle yarış koltuğuna oturtulduğunu reddeden Boullier, Renault’un başarılı olabilmesi için sarsılıp kendine gelmedi gerektiğini, bu nedenle pilot dizilimini değiştirdiklerini söyledi.

Boullier: “Yaz döneminde performansımızı, motivasyon seviyemizi ve birçok şeyi gözden geçirdik ve yeni bir yönde gitmek için açıkça bazı kararlar almak gerekti.”

“Bruno’yu pilot olarak değerlendirme şansı vardı ve bu nedenle değişiklik yapıldı”

“Nick iyi bir adam ama bir şeyler işe yaramadı diye düşünüyorum. Liderliği takım içinede çalışmadı ve bazen Vitaly’den yavaş kaldığınızda, aslında çoğunlukla ondan daha yavaştı- takımı zorlaması ve kendisini lider konuma getirmesi zor oluyor.”

“Takımın performansının Nick yüzünden olduğunu söylemiyorum. Araç yeteri kadar iyi değil, aracı yeteri kadar iyi geliştiremedik, hatalar da yaptık. Ama döngü negatif yönde. Bu yüzden takım içinde bir şeyleri değiştirmem gerekiyordu. Herkesi sarsmak ve uyandırmak için pilotlarla ilgili bir değişiklik yapmam gerekiyordu. Motivasyonu geri getirmem lazımdı ve bu kolay değil”

Boullier, Senna ile sezon sonuna kadar devam etmek istediklerini doğruladı ama Heidfeld’in açtığı dava yüzünden net bir şey ifade edemedi. Dava 19 Eylül’de Londra’da olacak.


Yorumlar

  1. koskoca renault bu adamların yüzünden küçük düşürüldü yazık

  2. petrovda albert parkta podyuma çıkmıştı.yani iki podyum.hem kimseyi kandırmayın sponsor destekli geldiğini herkes biliyor.senna kim heidfeld kim ya.görecez sennayı ne yapacak.

  3. Muammer UYAR avatarı

    Bu takımın adı yakın gelecekte Genii Cosworth Gp olursa şaşırmayın xD yazık oldu koca Renault a…

  4. Düşününce mantıklı gibi geliyor ama Heidfeld'e yazık oldu.

    Malum bu sene araç kötü olduğu için amaçları kalmadı, bari pilotlarını denesinler ve yetiştirsinler. Senna dengeli ve iyi bir araçla birşeyler yapabilir belki. Grosjean da geliyor monzadan sonra. Grosjean daha önce süper çaylak durumunda olduğu için berbat yarışlar çıkardı, alışacaktır zamanla. Onun da pişmesi lazım. Bruno'nun en azından bir HRT tecrübesi var.

  5. umit isbilen avatarı

    sadece komik 🙂 para bürüdü gözlerini

  6. bu yılki tek podyumları heidfeld ile gelmişti. ama ben heidfeld'in yıllardır pistlerde yeterince yarıştığını düşünüyorum, senna gibi gençleri görmeyi tercih ederim.

  7. vay zırtapozlar külahıma anlatın.
    adam takım arkadaşının puan olarak nünde 5-3 üstünlük kurmuş üstelik nick 3 kez takım arkadaşı sadece bir kez yarış dışı kalmış.

  8. Renault Takım Patronu Eric Boullier, Nick Heidfeld'in takıma liderlik yapamadığı ve bazen Petrov'un gerisinde kaldığı için koltuğunu başka bir pilota verdiklerini açıkladı.

    Bruno Senna danda ne lider olur yaaa:DDD

  9. Yalan çirkin bir şey ve Eric bunu çok sık yapıyor. Renault'a borçlarını ödeyebilmek için bu tür alengirlere(Heidfeld'e ödenmeyecek olan paralar artı pilot sponsor gelirleri artı takım sponsonsorlarını kaybetmemek için blöfler ve yalanlar) girdiklerine göre ve bu şekilde de borç ödenemeyeceğine göre de yakında Genii adı Formula 1'den gidecek..

  10. Muammer UYAR avatarı

    Genii Gp 🙁

  11. Bruno Senna'nın Heidfeld'den daha hızlı olacağını bekliyor olmalarına imkan yok. Belli ki kendisine iyi bir sponsor buldu. Gözümüzün içine baka baka yalan söylemesinler lütfen.

    Bu rezil takıma Renault demeye utanıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir