Dennis, Rakiplerinin Performanslarına Rağmen Sakin

yazar:

kategori:

Mclaren Takım Patronu Ron Dennis, BMW ve Renault’un sıralamalardaki performansını önemsemedi ve performanslar hakkında gerçek görüntünün yarışta ortaya çıkacağını söyledi.

Mclaren takımı sezona başlarken Ferrari ile mücadel etmeyi umuyordu ancak ilk yarış Avustralya’daki baskın galibiyete rağmen takım diğer 2 yarışta geride kaldı ve Ferrari için asıl tehdit BMW Sauber oldu.

Dennis dünkü sıralamaların ardından "Şu anda kimin en hızlı ya da yavaş olduğunu söylemek için biraz erken. "

"Biliyorsunuz ki kural değişikliği ile artık tekrar yakıt koyolmuyor araca ve geri kalan yakıt ile devam etmemiz gerekiyor. Bu da yakıt seviyesi hakkında çok fazla düşünme gerektiriyor."

"Bu yüzden griddeki derecelerin yakınlığına ve yakıtın ne kadar turu temsil ettiğine bakarsanız gridde olduğumuz yer için herkesten çok farklı strateji uygulamamız gerekmiyor. Yarışta tam olarak ne olduğunu göreceğiz."

"Bu yüzden takımların sıralaması değişip değişmediğini söylemek için henüz erken. Ancak tek diyebileceğimiz herkesin birbirine daha fazla yaklaştığı. Bu da daha iyi yarış anlamına geliyor. Daha iyi yarışta Formula 1’in ihtiyacı olan şey. Her şey bundan ibaret. Yarışları konuşmak için çok zaman harcamıyoruz." dedi.


Yorumlar

  1. McLaren farkı, rakiplerin bizi yakalaması olumsuz olsa da seyir zevki açısından çok iyi. Kendinden çok F1 in popülaritesini savunan 1 takım. Her zaman da böyle oldu.

  2. ron amca hala nerde olduğunu anlamadın galiba bmw bile seni geçti artık anla reno ile çekişirsiniz artık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir