Senna'ya Göre Kazanın Nedeni Tecrübesizlik

yazar:

kategori:

Heidfeld’in yerine Belçika’da yarışan Senna, sıralamalardaki etkileyici performansını Pazar gününe taşıyamadı ve ilk virajda birçok pilotun yarışına son verebilecek hata yaptı.

Senna: “İlk viraja hiç bir zaman ağır yakıt yükü ile girmedim ve ne yazık ki fren alanını yanlış değerlendirdim. Jaime’den kaçış için herhangi bir şansım yoktu. Bu yarış için gerçekten üzgünüm. Şanslıydım ki süspansiyonumda sorun oluşması ve yarışa devam edebildim.”

“Yine de tecrübe kazandım ve Monza’daki yarış da var”

“Sadece yanlış yargılama ve 11 yarış yapmama nedeniyle oluşan tecrübe eksikliğiydi. Biraz daha dikkatli olmalıydı ama bu bir yarış. Yarışmak için buradayım. Gelecek yarış neler olacağına bakacağız”


Yorumlar

  1. kamikazeliğin allahını yapmış da olsa ben bunun hem yorumlama da hem de sürüşte tecrübesizliğine veriyorum.

    üstünde dünyanın bence en iyi pilotu olan Ayrton Senna'nın yeğeni olmasının da baskısı var,dünya ondan çok şey bekledi.ben hala bekliyorum 1-2 yarışa da verebilir bunu(umarım yine pilotları biçerek tecrübe kazanmaz).insanlar bu çocuğa çabuk yüz çevirdi

  2. tecrübesizlik değil mallık bahahaha. sıralamalardan sonra senna b hakkında söylediklerimi yemeye hazırdım ama sağolsun bugün yeni takımlar hariç sonuncu olarak beni haklı çıkardı. 🙂

  3. iyi sen tecrübe kanana kadar geleni gideni biç o zaman. açıklamaya bak ..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir