Button Takımda Kalmak İçin Whitmarsh'ın Adımını Bekliyor

yazar:

kategori:

Express’e konuşan Button: “Martin’in yapması gereken tek şey evet demek. Ben de evet diyeceğim. Çünkü gelecek sene de burada olmak, şampiyonlık mücadelesi vermek istiyorum.”

“Araçla hiç olmadığımdan kadar mutluyum ve ileri gideceğim. Hafta sonu yapabileceğimiz çok fazla şey vardı. Bu yüzden hayal kırıklığı yarattı. Ama birbirimizi ileri taşıyoruz ve gelecek yarışa kazanma isteği ile gidiyoruz.”


Yorumlar

  1. Ahh keşke bu fikir kugudan öte olsa 🙂

    " RT @F1Lite: Two-times world champion Mika Hakkinen thinks that Kimi Raikkonen will "probably" return to Formula 1 in the near future. #F1"

    Mika abi yap bi güzellik al bizim oğlanı Mclaren'e xD

  2. yukarıdaki yazımın Button'a destek verdiğim için yazıldığını anlamadın sanırım 😉

  3. Metin ÖRCÜM avatarı

    F1 takımının işi ne en dogru paketle piste cıkmak degil mi? honda aracını geliştirdi spordan cekilince brawn ekmegini yedi. burda laf söylenecekse ona olabilir ama Jenson'a laf etmek biraz garip dogrusu. yıllardır bu spor böyleydi sizler son 2 yıldır mı F1 diye birşey var sanıyorsunuz:) akabinde Schumacher'e de birşeyler söylersiniz siz eminim:) adamın dedigi gibi emeğe saygı lütfen. daha detaya inin yüzeysel şeylerle yorum yazmayın şuraya.

  4. Buttona difüzör şampiyonu diossunuzda 😀 vettelde aerodinami ve egzoz beslemeli egzoz şampiyonumu ? emege saygın bence … o adamların şampionluk için neler çektiklerini bi kendileri bilir burdan yazı yazmak kolay geliyo size her halde

  5. Button difüzör şampiyonumudur? Kesinlikle doğru.

    Peki Brawn GP'de Barrichello'dan daha yavaş bir pilot olsaydı ne olurdu?
    2009 puan durumu:
    1. 95 Button
    2. 84 Vettel
    3. 77 Barrichello

    Parmak çocuk 2009 şampiyonuydu 😉

  6. Mclarenin Buttonı elinde tutması lazım kim ne derse desin Difüzör Şampiyonu olsada F1'e ilk geldiği yıllardaki Buttonı bilenlerin endişe edeceği bir olay yok ipeksi ama agresif sürüş tarzını sürdürdüğü sürece Hamiltonun eksik olduğu yerlerde artıları olduğu için çok iyi takım oyuncusu ve tecrübeli bence Hamiltonun Yanına Yeni Jenerasyon pilot getirirlerse Mclaren için iyi olmaz çünkü Hamiltona öz oğlan muamelesi başlar hemen… bu arada Martin Whitmarshı tebrik etmek lazım gerçekten mclareni mclaren gibi yönetiyo ron olsaydı bu kadar keyif almazdık buttonı bir yerlerden kısardı saygılar

  7. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Aklımda Bir kurgu var ve gerçkleşebilir.
    Button Ferrariye Alonso'nun yanına Kimi'de Mclaren'e Hamilton'un yanına Çok da güzel olur.

  8. always_schumacher avatarı
    always_schumacher

    Ferrarinin ihtiyacı olan pilot Button. Massanın formda olduğu zamanlarda bile podyum için yarışmıyor artık.

  9. bu performans ile seninle başka ne yapılabilinirki?

  10. Kalman gerekli bu takımda Jens ama Webber bile yeni anlaşma imzalamışken senin kontratla ilgili bir gelişme olmaması düşündürücü. Daha sezonun bitmesine var nasılsa diyerek, Martin'in teklifini beklemek lazım. Bu saatten sonraki performansında çok önemli olacak sezonu nasıl bir etkiyle bitireceksin bekleyip görelim..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir