Mercedes Pilotları Monza'ya Güvenle Gidiyor

yazar:

kategori:

Geçen hafta sonu Spa’da Schumacher ve takım arkadaşı Rosberg, bu sene ilk defa beraber ilk 6 içinde yer aldı. Monza’nın hızlı yapısının araçlarına uygun olması beklentisi ile Alman pilotlar, ümitlerini düşük tutmuyor.

Schumacher: “Geçen hafta sonu Spa’da iyi bir takım sonucu elde ettik. Yarış içinde birçok yer kazanmamdan ve geçiş mücadelelerinden özellikle keyif aldım. Bu da sezonun son bölümüne girilirken bize ivme kazandırıyor. Mümkün olan en iyi sonucu elde etmek için zorlamaya devam edeceğiz.”

Rosberg: “Monza’daki hafta sonunu gerçekten dört gözle bekliyorum. Spa’da, aracımızın yüksek hızlı pistlerde rekabetçi olabileceğini gördük ve kesinlikle ileri yönde bir adım attık”

“Bunu gelecek hafta İtalya’da da yapabileceğimize inanıyorum. Bu hafta fabrikayı ziyaret ettim ve orada işlerin gidişatından oldukça memnunum”


Yorumlar

  1. Vettel-Webber-Hamilton ve Button varken alonso'ya anca sıra gelir! kabul edin şunu artık en iyi 2 araç RBR ve Mclaren. Ferrari li alonso sadece durumdan pay çıkartıyor.

  2. Her yarış teknik ekipten ve pilotlardan böyle demeçler gelmesi gına getirdi artık 🙂

    Parabolica ve ascarida sağlam dayak yerler.Düzlük hızı tek başına işe yaramaz.Mercedes takımı lastiklerden hala verim alamıyor.Red Bull ,Ferrari ve Mclareni normal şartlarda geçmeleri bence imkansız.

  3. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Güvenle Gidiyorlarsa Yandık…

  4. mercedes için belçikada işler yolunda gitti özellikle schumacher yine tarihin en iyi yükselişlerinden birine imza attı.rosberg'i beğeniyorum çok hızlı bir pilot özellikle sıralamada bu araçla yaptıkları küçümsenemez.monza hızın ön plana çıktığı bir pist, doğru dengeyi tuttururlarsa ferrariyle başa baş bitirmelerini bekliyorum.

  5. Düzlük hızlarını düşününce birşeyler olabilir diye düşünüyorum da parabolica'da tarumar ederler bunları büyükler. Setup çok önemli orada iyice riske oynayıp düzlük hızına oynarlarsa birilerinin de işleri iyi gitmediğinde iyi bir konum yakalayabilirler…belki

  6. tabi sen takımda olduğun için bütün olayları biliosun aracı sen tasarladın zaten nerden biliosun gelişemediklerini unutmaki sadece mercedes gelişmiyor diğer takımlarda gelişiyor sizdeki parasal destekle sırtınız nasıl yere gelsiki :S

  7. şumiyi podyumda görmeyi ben de çok istiyorum ama gerçekçi düşününce hamilton, alonso ve vettel net bir şekilde en tepede duruyorlar. üstelik onların yerleri de garanti değil, button ve webberin karışma olasılığı var. hal böyleyken podyum ve öndekilerin başına kanadadaki gibi bir kaza bela gelmezse 4. olmak bile çok zor ihtimal. arkadan gümbür gümbür gelen force india'lara geçilmesinler diye korkuyorum ben.

  8. Monzada motor gücü konuşur ama ferrarilerden daha hızlı olamazlar.
    Öndekiler kazaya veya motor patlatma olayına maruz kalmazlarsa en iyi sonuç 7-8 olacaktır.
    Ama yarısından sonrası yağmurla birleşecek bir monza inanılmaz olacaktır.

    Birde rosbergin hep ileri yönde adıp attık cümlesinede hastayım. nereye atıyolar o adamı göremiyouz 😉

  9. rocco junior avatarı

    Mercedes sezon başından beri her yerde kendine güveniyor zaten özellikle Rosberg.Maşallah araç her yerde güçlü,piste uyacak diyor:))

  10. SPA'da 5-6 olabilmelerinin sebebi Hamiltonun yarış dışı kalması ve massanın iyi bir yarış geçirememesidir. Hadi massa zaten bu durumda bu aralar desek hamilton dikkatsizlik yapmasaydı kesinlikle sizin önünüzde olacaktı ve 6-7 olacaktınız. hatta güvenlik aracı da girmeyeceği için daha farklı bir konum da oluşabilirdi.

  11. belki araç iyi olursa Schumacher den bir podyum görebiliriz…..en azından ben öyle umuyorum…

  12. Bir çiçekle bahar gelmez, adam gibi araç verilmedikçe bu pilotlara ancak ivmelenirler. 5-6 sevinir olduk ya schum taraftarı olarak hazmedemiyorum bu durumu, ey duy sesimi mersedec araç üretemiyorsan utan halinden.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir