Webber: "Seb'i Yine Geçmek İçin Sabırsızlanıyorum"

yazar:

kategori:

Red Bull ile olan anlaşmasını uzatmasının ardından Avustralyalı pilot, üst seviyelerdeki yerini korumak için başka seçeneğinin bulunmadığını da itiraf etti.

Webber: “Çözüme kavuşturması uzun sürmüş ve farklı fırsatları gözden geçirmişim gibi görünüyor olabilir ama sonunda anlaşma görüşmeleri çok hızlı yapıldı”

“Başından beri Red Bull’un tamamlayıcı bir parçasıyım ve burada olmaktan hâlâ keyif alıyorum. Yarışmayı bırakmak hata olurdu”

“Hâlâ iyi sürüyorum. Bu seneye biraz yavaş bir başlangıç yaptım. Çünkü yeni lastiklere alışması biraz zaman aldı. Gelecek sene Seb’i -ve herkesi- yine geçmek için sabırsızlanıyorum”

“Ama bu sene de henüz bitmedi. Hâlâ 7 yarış var ve bunlar gelecek hafta Monza’da başlayacak. Her şey olabilir.”


Yorumlar

  1. salim Webber o yarıştan sonra kendisi açıkladı takım emrini dinlemediğini yani kısaca hızlı olmasına rağmen vetteli geçemedi. Bilmem anlatabildim mi. Sen webberden daha iyi biliyorsun galiba…

  2. yasin şahinoğlu avatarı
    yasin şahinoğlu

    pardon yorum yanlış olmuş

  3. yasin şahinoğlu avatarı
    yasin şahinoğlu

    vettelle webberin arabasının aynı olmadığını nerden biliyorsun

  4. normalde webberi pek sevmem ancak inatçı bir yapısı var kazanmak istiyor.takım emrini de takmıyor içinden geçeni yapıyor ve söylüyor.bence alonsoyla aynı takımda olsaydı,takım emride olmasaydı heralde en iyi anlaşacağı pilot olurdu.

  5. Şampiyo olmak için takım arkadaşını geçmen lazım. 2 yarışta sıkıştırmana rağmen takım emriyle geçemedin. Madem şampiyonluk istiyosun takımı dinlemeden atak yapacaktın.
    Geçmiş olsun weber. 2. pilotluk yakışıyor sana.

  6. Ya Webber senin yerine Heidfeld'i de koysak o arabayla 3 tane pole alırdı.Sıradan bir pilotsun bu kadar basit.

  7. biraz iyiymser bir açıklama olmuş…seb le sen aynı araca sahipsiniz ve arada 92 puan fark var…ayrıca herkes biliyor vettel in artık şampiyon olacağını….ama şunu söylemeliyim ki açıkca takım arkadaşını maağlup etmek istemesi ve bunu dile getirmesi….işte f1 in böyle pilotlara ihtiyacı var…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir