Sutil Monza'da da Güçlü Olmayı Bekliyor

yazar:

kategori:

İki sene önce takım, Sutil’in ilk çizgiden çıktığı yarışı 4. tamamlamıştı.

Sutil: “Aracımızın sadece hızlı pistlerden ziyade şimdi bütün pistlerde daha istikrarlı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca şimdi DRS ve KERS kullanmamız nedeniyle düzlük hızındaki avantajımız o kadar önemli değil”

“Yine hızlı bir aracımız var ama yüksek yere basma kuvveti isteyen Macaristan’da da 7.olduk, düşük yere basma kuvveti isteyen Spa’da da aynı sonucu aldık. Bu yüzden şimdi çok istikrarlı bir aracımız var ve Monza’da da iyi bir yarış bekliyorum”

Takım arkadaşı Di Resta geçen sene burada Cuma antrenmanlarına çıkmıştı ve ilk kez 2011’de yarışma fırsatı yakalıyor.

Di Resta: “Yarış kariyerimnde hiç yarışmadığım pistlerden birisi. Aslında özellikle geçen sene bu pistteki ilk tecrübemdi.”

“Monza’nın bize uyacağı konusunda fazlasıyla iyimserim. Geçmişte orada çok güçlüydük ama şimdi daha farklı bir felsefemiz var ve aracımız her pistte iyi çalışıyor. Yine yakın bir orta grup mücadelesi olacak ama puanlar alacağımıza inanıyorum”


Yorumlar

  1. uygar yalçın avatarı
    uygar yalçın

    Keşke sen kaza yapsan.

  2. diğer pistlerde dediğin gibi rb7nin müthiş dengesi sayesinde fark kalkıyor nurburgring schumacher s'inde ispanyada son virajda drs açıyorlar tabi rb7nin ürettiği downforce da unutmamak lazım sonuçta bunlar yüksek ve downforce isteyen pistler ama monzada çok küçük kanat açıları kullanıldığı için bana göre pek fark yaratmayacak drs ferrari ve mercedes motorları bir adım önde olabilirler

  3. mustafa kaya avatarı

    vettel keşke kaza yapsa 🙂

  4. Schumi podyum görsün başka bir şey istemiyorum.

  5. Mercedes motorları kendilerine çok güveniyor ama Sutil'in de dediği gibi DRS ve KERS bu farkı aradan kaldırıyor gibi…
    Kimin kazandığı önemli değil, sadece zevkli ve gerçekçi geçiş izlemek istiyorum…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir