Barrichello Anlaşma, Maldonado Gelişim Peşinde

yazar:

kategori:

Barrichello, gelecek sene için anlaşma konusunda Williams ile hâl3a görüşme halinde ama Adrian Sutil, Bruno Senna ve büyük ekonomik desteği olduğuna inanılan Giedo van der Garde’nin Brezilyalı pilotun koltuğuna aday oldukları öne sürülüyor.

Gelecek sene F1’de olmaması konusunda bir endişesi bulunup bulunmadığı sorusuna Barrichello: “Hayır. bu olmayacak. Bir şekilde her şeyi bir araya getireceğimizi hissediyorum. Her şeyin ne kadar rekabetçi olduğunu görmem gerek.”

“Bu yıl gibi bir sene, 20. senemde yine bu sene gibi çalışmak… Daha iyisine ihtiyacım var. Takımın motor değişimi, personel değişimi vs ile iyi bir iş çıkardığını düşünüyorum. Yani tünelin sonunda iyi bir ışık görüyorum. Ama sadece devam etmek istiyorum. Çünkü insanlar benden bunu istiyor ve kazanabileceğimi biliyorlar”

Takım arkadaşı Pastor Maldonado ise Belçika’da kazandığı ilk puanının ardından kendine daha çok güvendiğini söyledi.

Maldonado: “Elbette takıma, araca, her şeye güvenim arttı”

“Bir çaylak olarak GP2’den gelip F1’de farklı bir seviyeye uyum sağlamanız için bir zamana ihtiyacınız oluyor. Ama şu anda kendimi evimde hissediyorum. Takım harika, özellikle de ruhu”

“Her zaman sıkı bir şekilde zorluyorlar. Fabrikada, burada pistte. Fabrikada ve simülatörde çok fazla zaman geçiriyorum. Bu yüzden sonuçların iyi olmasını ayrı tutarak, her yarış kendimi ve aracı da geliştirmeyi umuyorum”


Yorumlar

  1. ya rubens amca gitde yeni yetenekler görelim çivimi çaktın kardeşim oraya ya git emekli ol yorumcu ol,patron ol çocuklarınla gezz yaaa yeter artıkk bırakman gereken yeri bilmekte erdemdir

  2. Rubens'i artık bir takım patronu/yönetici olarak görmek istiyorum. Halen iyi sürüyor ama artıkın emekli olsun.

  3. Rubens'in yeri için çoktan görüşmelere başladı takım.Renault desteğiyle Grosjean'ın yarışma ihtimali epeyce fazla Hulkenberg de diğer opsiyonları muhtemelen bu iki isimden biri seneye Williams-Renault için yarışacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir