Senna: "Bana Hayatı Dar Etmeliler"

yazar:

kategori:

Nick Heidfeld’in yerine Belçika’da koltuğa geçen Brezilyalı pilot, takımın kendisine mümkün olduğunca fazla geri bildirim sağlamasını ve bu şekilde önüne çıkan fırsatları en iyi değerlendirmek istiyor.

Senna: “Çalışırken mükemmeliyetçiyimdir. Her şeyi doğru yapmaya çalışırım. Çok ama çok sıkı çalışıyorum. Araca bindiğim her zaman %100’ümü vermeye çalışıyorum. Bu yüzden iyi iş çıkarmadığımda huysuzlaşıyorum”

“Eğer takım bir hata yaparsa eminim ki bunu onlara söyleyeceğim. Aynı şekilde ben performans gösteremiyorsam zaten söylemiştim: ‘Bana hayatı dar etmelisiniz’. Çünkü en iyisini yapmak için zorlanmak istiyorum”

“Çalışma ortamı çok katı. Kötü anlamda değil. Ama ‘sürekli olarak her şekilde sınırları zorlayalım’ havası var. Ben de bu şekilde çalışmaktan memnun olurum”

Daha bir yarışa çıktığını ve henüz öğrenme döneminde olduğunu ifade eden Senna, Monza’ya yaklaşımının daha farklı olacağını ekledi.

Senna: “Bir hafta sonu geçirmiş oldum. Bu yüzden tamamıyla bir bilinmeyenin içine girmiyorum. Ve ayrıca sezon sonuna kadar da yarışacağım gerçeği var ki bu harika. Bu da demek oluyor ki takım, araçta kalmam için bana fırsat vermekten memnun”

“Kendimi kanıtlama adına harika bir fırsat olacak. Ama Spa’dan çok farklı bir yaklaşımım olacak.”


Yorumlar

  1. Bende sadece kendisi istemiş:D

  2. Evet, takım için sorun yok. Ancak para getirdiği için Senna'ya "hayatı dar etmelerini" beklemiyorum.

  3. adam para da getirmiş. sorun yok o zaman.

  4. Bunun için yanlış takıma gelmiş. Pilotunun ne kadar iyi performans sergilediği ile değil, ne kadar para getirdiği ile ilgileniyor bu takım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir