Nakajima, Performansından Memnun

yazar:

kategori:

Kazuki Nakajima, Avustralya’nın ardından İspanya’dan da puan alarak ayrılması sonrasında performansında bir adım ileri gittiğine inanıyor..

Nakajima: "İyi bir yarıştı ve bugün puan almak benim için önemliydi. İyi bir kalkış yaptım ama sonrasında Button’un arkasına takıldım. Bu yüzden yer kaybettim, hayal kırıklığı yarattı"

"Yine de sonuçtan memnunum ve bu yarış, benim için bir başka adım oldu. Şüphesiz gelişim için hâlâ yer var ama ilk 4 yarışta 5 puan, ilk senemde iyi bir başlangıç"

Sıralamada tempo açısından sıkıntı yaşayan Nico Rosberg, mekanik arıza nedeniyle yarış dışı kalana kadar güçlü bir yarışın keyfini çıkarıyordu.

Takım, bu olayla ilgili inceleme yapılacağını söyledi.

Rosberg: "Sonunda bu sonuç, iki şeyin kombinasyonudur.Bu yarışa yeni bir aero paket getirdik ve antrenmanlarda ayarlamaya gelindiğinde yanlış yolda gittik"

"Bunu yarış için değiştirebilir ve çok daha iyi çalışan Kazuki’nin ayarlarına doğru daha fazla gidebilirdik. Daha fazla zorlayabilir ve daha mutlu olabilirdim"

"Yarış gerçekten iyi gidiyordu. İyi bir kalkış yaptım, çıkış için iyi yol seçtim ve 15.likten 11.liğe ilk turda yükseldim. Bu yüzden 6.lık için Jarno’yu geçme şansımız olduğunu biliyordum"

"Jarno’yu geçmesem bile 7. olabilirdim. Bu da iyi bir sonuçtu. Bu yüzden nihai sonuç, utanç verici."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir