Button: "Uzun Süreli Anlaşmaya İhtiyacım Yok"

yazar:

kategori:

Whitmarsh, dünkü açıklamasında Button’un 2012’de de kendileriyle olacağını ama hem kariyerinin geri kalanında hem de yarış hayatı sonrasında elçi olarak McLaren’e bağlı kalmasını isteyeceklerini açıklamıştı.

Ama söylenen göre Button, 2013 seçeneklerini açık tutmak istiyor.

Button: “Burada kalmayı çok isteri, evet. Diğer pilotların anlaşmalarının bitmesini düşünerek kendime pozisyon hazırlamıyorum”

“En basiti, gelecek sene meselesi çözmek ve sonrasını sene içinde ilerleyen zamanda belirlemek”

İngiliz basının birkaç senelik anlaşma için 120 Milyon $ teklif edildiğini yazdığı Button, uzun süreli bir anlaşmaya gerek duymuyor.

Button: “Yerimi uzun süreli olarak güvence altına almak zorunda olduğumu hissetmiyorum. Kariyerimin başında değilim. Bu yüzden bunu yapmama gerek yok”

Öte yandan Button, son zamanların ilginç meselesine de değindi.

Button: “Ferrari adına sürmeden emekliliğe çıksam mutlu olur muyum? Evet”


Yorumlar

  1. aynen öyle. aynı alonso mclaren'a gelirken mclaren hayranıydı. 2006'da schumacher'le şampiyonluk için çekişirken f1'de gitmeyeceğim tek takım ferrari'dir diyen ve briatore ile malum pankartı açan da alonso idi. kimsenin ferrari peşinde koştuğu yok. vettel küçüklüğünde schumacher'i örnek aldığı ve onun gibi olmak istediği için böyle söylüyor hatta bunu kendisi de söylemişti.

  2. F1'deki her pilot Ferrari sürme isteği ile yanıp tutuşmuyor. Bunlar Alonso'nun Ferrari'yi övmek için söylediği sözler ve gerçeği yansıtmıyor.

  3. Button: "Ferrari adına sürmeden emekliliğe çıksam mutlu olur muyum? Evet"

    ilginç olmuş heralde bütün pilotlar ferrari adına sürmek ister ama mclaren de yılların bir parçası çok birşey kaybetmezsin button

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir