Button Red Bull'un Monza'daki Hızına Anlam Veremiyor

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, beklenmedik bir farkla pole pozisyona ulaşırken McLaren pilotları onu izledi.

Yarışa takım arkadaşı Hamilton’un arkasında 3. başlayacak Button, Red Bull’un hızından etkilendi.

Button: “Elimizde biraz daha (ondalık) vardı ama yine de Lewis’e katılıyorum; Seb’e kafa tutamazdık”

“Garip olan şey, bu adamların pek fazla kanat genişlikleri yok gibi görünüyor ama yüksek hızlı virajların olduğu son sektörde bizden biraz daha hızlılar.”

“Yarışa yoğunlaşmalı ve iyi puanlar almalıyız. Pole pozisyonda olmak eskisi kadar önemli değil”

Yarın Vettel’e meydan okuyabileceklerini düşünen Button, eğlenceli bir yarış bekliyor.

Button: “Seb yarının renkli olacağını söyledi. Ne demek istediğini anladım. Biz de aynı yönde gittik diye düşünüyorum. Bu yüzden eğlenceli bir yarış olacak.”

“Dünkü tur dereceleri uzun sürüşte çok iyiydi ya da taşıdıkları yakıt yükündendi. Yarın çok eğleneceğimizi düşünüyorum. Red Bull’un tek başına kalacağını düşünmüyorum. Eğlenceli bir yarış olmalı”


Yorumlar

  1. redbul mükemmel derecede yere basma gücü elde ediyor, ve düzlüklerdede ayarlarını digerlerinden daharahat kullanıyor,örnegin ferrari 30 ön kanat ayarı kullanıyorsa redbullar bu yere basma gücünü 25 kanat ayarında elde edebiliyor , buda onları düzlüklerdede hızlı yapıyor,düzlüklerde rüzgar direnci nekadar az olursa araç okadar hızlı gidebiliyor…daha öncede söyledigim gibi redbulun her yarışta feragat edebilecegi birkaç derece ayarı mutlaka oluyor , hani o merak edilen 0.5 varya işte son anda gelen bu ayardan kaynaklanıyor…..

  2. Şaşırmamaları gerek aslında. Red Bull'un basit bir gelişim felsefesi var o da zayıf oldukları pistlerde zayıf olmamak için çalışmak ve bir sene önceki aracın zayıf yönlerini düzelmek. İşte bunları nasıl yaptıkları olayın karşmaşık yönü.

  3. aynen dostum nasıl bir araba yapmışlarrr

  4. Red Bull'ların 3. sektörde çok hızlı olacaklarını söylemiştim. Ascari ve parabolica gibi sadece DF üzerine kurulu 2 viraj. Ancak ilk iki sektörde bu kadar az kayıp yaşayacaklarını tahmin edemedim. Red Bull aracını tasarlayanların hakkını vermek gerek.

  5. bence podyum şöle olucak ham vet alonso şeklinde

  6. Yarışda eğlenirken podyuma çıkmayıda unutma buttoncığım =)

  7. herkes şaşırıyor button aynı benim gibii

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir