Alonso'nun Hedefi Podyum

yazar:

kategori:

Yarınki yarışa 4. sıradan başlayacak olan Ferrari pilotu, sıralama öncesinde tempo konusunda sıkıntı yaşadıklarını ve beklediklerinden iyi bir sonuca ulaştıklarını kabul etti.

Alonso: “Sonuçtan memnunum. İyi bir kalkış yapıp ilk virajda mücadelenin içinde yer almada (sıralama sonucu) yarış için bize iyi bir şans verdi. Hafta sonu karmakarışık oldu ve hiç yeteri kadar hızlı olamadık”

“Araçta birçok şeyi değiştirdik. Bu yüzden çok çalışılmış bir hafta sonu oldu. Ve sonunda kendimizi ikinci çizgide bulduk ki en iyi haber buydu”

İspanyol pilot, Ferrari’nin sıralamaya kıyasla yarışta daha iyi olmasından da cesaret alıyor ama zafer için mücadeleyi beklemiyor.

Alonso: “Göreceğiz. Açıkçası lastikler, bozulma, yarıştaki tempo -normalde Pazar günü daha iyi oluruz- konularında soru işaretleri var. Bunu (güçlü yarış temposunu) tekrarlayıp tekrarlayamayacağımızı yarın göreceğiz”

“Hafta sonunda şimdiye kadar çok rekabetçi olmasak da yarış için iyi bir tempomuz olduğuna inanıyorum. Dün sıkıntı yaşadık. Bu sabah ve sıralamada da sıkıntı çektik”

“En iyi şey sonuçtur. 4’cülük de bize podyum mücadelesi, ilk viraj mücadelesi vs için şans tanıyor. Ama gerçekçi olmak gerekirse şimdiye kadar tempomuz yok”

“Yarın göreceğiz. Burada araçlarınızı biraz sıralamaya göre yarışa göre ayarlama şansınızın olduğu bir gerçek. Yarış için neyin en iyi olduğunu düşünerek yere basma kuvvetini arttırır veya azaltırsınız. Ve sıralamada kanadı her düzlükte açarsınız, sorun olmaz”

“Kanadı düzlükte açamayacağınız yarışta, aracınızda doğru yere basma kuvvetinin olması önemli. Yarın göreceğiz. Sebastian, büyük farkla pole alarak iyi bir iş çıkardı. Yarın ilk olarak onu kalkışta durmamız gerek.”


Yorumlar

  1. vallahi pes…bravo müthiş bir hedef:)) bu kadar atıp tuttuk şimdi bir de galip geliyormu…:)) gelde şarkı söyle..:))

  2. Ömer_Massa avatarı

    inşallah arkadaşım…

  3. 07.mehmet.ferrari avatarı
    07.mehmet.ferrari

    İnşallah iki pilotlada podyuma çıkarız!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir