Senna Baskıya Cevap Verebildiği İçin Mutlu

yazar:

kategori:

Brezilyalı pilot, lastiklerini korumak için son senasta derece elde etmedi.

Senna: “Performansım beni tatmin etti. Bu sene henüz 2. sıralama seansım ve Q3’e kalma durumum çok yakındı. Bugün Vitaly’nin (Petrov) referans noktam olmasından memnuniyet duydum Çünkü Q1 ve Q2’de doğru frenleme noktasını bulmada sıkıntı yaşıyordum. Q2’nin sonunda her şeyi bir araya getirdim ve kayda değer bir tur attım. Baskıyı idare edip 10. sırayı elde ettiğim için mutluyum. Q3’te tur atsaydım 2 set lastik kullanmam gerekecekti. Bu yüzden bunları sakladığım için mutluyum. Umarım bu karar, yarınki yarış için doğrudur. Ayrıca bu hafta sonu bana rekabetçi bir araç sundukları için takıma teşekkür etmek istiyorum”

Takım arkadaşı Petrov ise Mercedes’lerin önünde yer aldı.

Petrov: “Sıralamada 7. olduğum için fazlasıyla memnunum. Bu sabah antrenman seansı zor başladı. Başa çıkmamız gereken birkaç aero sorunu vardı. Takım daha sonra sıralama seanslarına benim için iyi bir araç hazırlayarak girdi. Doğru kararlar verdiler. Bu yarışa doğru yere basma kuvveti seviyesi ile geldik gibi görünüyor; geri bunu görmek için yarışa kadar beklememiz gerekecek. İki araçla da olmamız gereken yerde bulunduğum için çok ama çok mutluyuz. Yarın da iyi bir yarış çıkaracağım konusunda iyimserim”


Yorumlar

  1. Aferim cesur ol ve dal bişey olmaz bizim zihniyetle:)) İyisin.

  2. Lotus-Renault ve Senna isimlerini görmek bile yetiyor.Puan almasada olur :))

  3. 🙂 AYNEN HASRET GİDERİRİZ

  4. Sen once dogru yerede frenleme yapmayi ogren, sonrasina bakariz Bruno 😉

  5. 2010 japonya startı 😀

  6. RAİKKONEN  41 avatarı
    RAİKKONEN 41

    biraz dayına çek görelim seni :)))

  7. grid pozisyonunu puanlara çevirmedikten sonra bana göre henüz şu an bir şeyler başarabilmiş sayılmaz bence. ki puanlara çevirebilse bile istikrarlı bir şekilde, petrov'u sıralamada ve yarışta geçmesi önemli. bu sezonun sonuna kadar zor. çünkü senna ilk defa rekabetçi bir araca sahip oldu bu sezon ve bu şansı ancak sezon ortasında yakalayabildi. ve petrov eski petrov, kolay lokma değil. bunu da göz önünde bulundurmak gerek.

  8. bazende çok kamikaze oluyor startlarda:D

  9. robert kubica avatarı
    robert kubica

    hadi bağalım uzun zamandır podyum göremedik belki yarın mucizede olsa bi podyum görebiliriz ama bu startdaki kalkışa bağlı bazı yarışlarda petrov iyi kalkışlar yapabiliyor ilk viraj zaten çok uzun ilk virajda ordaki karışıklıkta 3 4 araç geçebilirse belki bir podyum gelebilir neden olmasın……

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir