Sato, Zor Yarıştan Memnun Ayrılıyor

yazar:

kategori:

Takuma Sato, Super Aguri takımı adına geçen çok zor bir hafta sonunu tamamladığı İspanya’daki performansından memnun.

Gridin sonunda başlayan Japon pilotun güvenlik aracı süreçlerinden yararlanarak 9.luğa kadar yükselmesi, İspanya’da takımın sorunlu geçen hafta sonunda kendini iyi hissettiği bir şeydi.

SAto sonrasında 13.lüğe düştü ama Super Aguri pilotu, yarışta keyif aldığını kabul etti.

Sato: "Çetin bir yarıştı ama keyif aldım. Kalkış, makul derecede iyiydi ve bir kaç araç geçtim. Önümde bir kaç araç bir araya geliyordu ve onlardan kendimi kaçıramadım ve ön burnumun  parçasını kaybettim. Bu da benim aero dengemi etkiledi."

"Takım, aracın iyi olduğunu söyledi. Bu yüzden yarışın kalnında kendi yolumuzda mücadele ettik. Bir bölümde orta gruptaydık, 9.lukta, ve bu inanılmaz bir duyguydu"

"Çocuklar bu hafta sonu zor şartlarda harika bir iş çıkardı. Onlar ve bizi destekleyen herkes adına mutluyum ve bu momentumu devam ettirmeyi umut ediyorum"

Anthony Davidson, yarışta pek şanslı değildi. İngiliz pilot, çakılın radyatörüne zarar vermesi nedeniyle yarış dışı kaldı.

Davidson: "Benim için hafta sonuna hayal kırıklığı yaratan bir sondu. Yarışın başlangıcında Piquet’in pist dışına çıkmasının ardından piste çok fazla çakıl taşıdı ve ordan gelen bir taş, benim su radyatörüme zarar verdi ve yarışım sona erdi"

"İyi bir kalkış yaptım ve o ana kadar aracımda kendimi rahat hissediyordum. Bu yüzden çok erken bir şekilde yarış dışı kalmak utanç verici. Ama takımdaki herkese, bu hafta sonu gösterdikleri azim ve sıkı çalışmaları için teşekkür etmek istiyorum"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir