Senna Renault İle 2. Yarışında Puanla Tanıştı

yazar:

kategori:

Brezilyalı pilot, yarışın sonlarında opsiyon lastikleriyle etkileyici performans gösterdi.

Senna: “Bugün ilk puanımı aldığım için mutluyum, özellikle de bunun, takım adına ikinci yarışımda olması nedeniyle.”

“10. başlamama rağmen 9. bitirmek kolay değildi. İlk virajda şanssızlık yaşadık. Herkes şikanı kesiyordu ki ben de dışından geçmek zorunda kalmıştım. O süreçte, sıralamada kazanmak için çalıştığım bütün sıraları kaybettim. Kendimi puan bölgesine taşıyabildiğimi ve bu işi uzun zamandır yapan adamlarla mücadele edebildiğimi bilmek beni mutlu etti.”

“Aracın temposu ortadaydı. Ama yarışın bir tur daha uzun olmasını dilerdim. Çünkü 8. sıra için Paul’u (di Resta) de geçebilirdim. Takım harika bir strateji seçti. Lastik, ihtiyacım olduğu noktada yeteri kadar hızlıydı. Adımı puan alanların arasına yazdırdığım için çok mutluyum. Takım harika bir iş çıkardı ve Singapur’u dört gözle bekliyorum”

Takım arkadaşı Petrov ise puanlar beklediği yarışa daha ilk virajda veda etti.

Petrov: “Doğal olarak bugün olanlardan dolayı büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. İlk şikana giderken Vitantonio’nun (Liuzzi) HRT’si birden ortaya çıktı ve bana sert bir şekilde çarptı. Böylece benim yarışım son buldu.”

“Bunu önlemek için yapabileceğim bir şey yoktu. Her şeyden önce yara almadığım için mutluyum. Darbe çok güçlüydü ve tatsız bir kaza olabilirdi.”

“Spa’dan bu yana pistte, Enstone’de ve Viry’de çok çaba sarf ettik. Bu yüzden o çalışmaların bugün puanlara dönüşmemesine çok üzüldüm. Yarışmanın bir parçası bu ama iyi bir sonuç alabileceğimizi düşünmeden edemiyorum.”

“Şimdi bizim için gerçek bir test niteliğindeki Singapur’a yoğunlaşmalıyız. Nispeten hızlı olan ve aracımıza daha uygun pistler Japonya ve Kore öncesinde oraya bir başka teknik güncelleme paketi götüreceğiz.”

“Olumlu açıdan araç burada ilk antrenmandan itibaren iyiydi. Performans açısından kesinlikle ileri yönde adım attık ve sezon sonunda güçlü olmalıyız”


Yorumlar

  1. lafı klavyemden almışın kirve

  2. Tebrikler adamım inşallah çok daha iyi yarışlar çıkaracaksın.Sende iyi bir kumaş var..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir