Irvine: "Schumacher Boşuna Zaman Harcıyor"

yazar:

kategori:

90’ların sonlarında Ferrari’de takım arkadaşı olduğu Michael Schumacher, Monza’da güçlü bir performans gösterdi ve kendisininkinden çok güçlü olan McLaren araçlarına kafa tuttu.

Ama Irvine, genel olarak Schumacher’in geri dönüşünü gereksiz görüyor.

Irvine: “Bu boşa zaman harcamadır”

“Schumacher iyi ama artık yeteri kadar iyi değil. Zaten Ferrari’de 2005 ve 2006’da düşüşe geçmişti.”

“Mercedes’in neden performansı ancak aşağı yönlü olan eski bir pilota yatırım yaptığı hakkında herhangi bir fikrim yok. Nico Rosberg gibi üst düzey bir pilotu yenmek için şu anda çok güçlü”


Yorumlar

  1. Ali ÖZPARLAR avatarı
    Ali ÖZPARLAR

    ya sen ne lüzumsuz adamsın irvine. 1999 yılını unuttun herhalde, Shumi ayağını kırmış ve senin şampiyonada önün açılmış yarışmaya başladığında ise senin hakkinen ile şampiyonluk yarışında olmana yardımcı olmuş; fakat sen ne cacık herifmişsin ki, o kadar yardıma rağmen bir şey yapamamıştın. Aytekin arkadaşın dediğine katılıyorum…:)

  2. sen en iyi iken ve altında en iyi araba varken bile birinci olamadın Edi efendi büdüler tepsin seni emi…

  3. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    IRNIVE AL ELINE BASTONU torunlarınla ilgilen yarislari izleyip ortaligi kirletme hadi bakam yaşlı moruk sen sen schumiye ver bakam rekabetci bir araç o çeneni nasil susturuyor o zaman ağzın açık abakrsın vay be bu adma neymiş dersin hadiiiiiiiiiiiiiiiii kaybollllllllll.

  4. Irvine kardeş sen bütün f1 hayatını boşa harcadın sana birşey söyleyen oldumu…………… xtrabit racing arkadaş bu size rosberg şuminin arkasında idi görmedin sanırım artı rosberg kaç tur arkasındaki pilota savunma yapmış yapma lütfen bakma şumi artık yaşlı tek sorunu bu….ispatlayacak neyi var lütfen söyle………..

  5. Komedi ya. Tükürdüklerini yalayamıyorlar. Ama yalatmasını bilir Schuey.

  6. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.Bunların ki de o hesap adam o kadar iyi olmasına ancak arabasının izin vermemesine rağmen harika yarışlar çıkarıyor bunlar da kendilerini F1 e geri bile çağırmadıklarından dolayı çatır çatır çatlıyorlar.E madem sizin gıcığınız Schumi ye değil neden böyle yorumlar yapıyorsunuz adam 2 sene ara verdi gene iyi uyum sağladı.Madem performans eleştireceksiniz gidin Baricchelloyu eleştirin (yanlış anlaşılmasın bariçelloyu severim) o adam ara da vermedi şu an "pistin en tecrübeli pilotu" (yarışma anlamında) ama adamlar hala gidip Schumi'ye çemkiriyor…

  7. Uzun bir yorum yazacaktım ama şu daha uygun olur diye düşündüm: Gözlüklerini yesinler goççuuum! Bir de o ceketin üstüne ne yakışmış öyle…

  8. Cem ERYİĞİT avatarı
    Cem ERYİĞİT

    Özetle :luzumsuzz

  9. Siz hala burada mısınız

  10. gereksiz bir adam yoruma gerek yok

  11. halen rosberg mi diyorsun bu sene bütün veriler live timingler ortada her yarıs rosberg den daha hızlı ve daha üstün rosberg klasik bir sıralama pilotu ısıran bir pilot değil bu yüzdende bir yere gelememis yoksa senin gördüğünü simdiye kadar bu kadar yıl inan büyük takımlarda görürdü.pilot dediğin schumacher gibi sıkı ısıran aracı yiyen tarzda olucak.öyle olursan tarihe mutlaka not düsersin.

  12. Bizim bildiğimizi onlarda biliyor ama tersini söylüyorlar Schumacher 2. dönüşünde yine başarılar elde etmesi onların çok nadir olsada laf arasında gündeme gelmelerini yok etmesi demektir.
    Schumacher bana göre en iyi pilot ama geri dönüşünün ardından tartışmasız en iyi pilot konumuna gelecektir iyi başarılar elde ettiği zaman 2. dönüşünden dolayı.
    Senna- Schumacher bu adamlar her zaman en iyi pilot olarak kalacak

  13. ColoneLTurK  avatarı

    Bu aralar pilot eskilerinin devamlı Schumi üzerinden yorum yapmaları bile, efsanenin hala potansiyele sahip olduğunun göstergesidir. Hoş, son 2 yarışa bakıldığında, esaslı bir aracı olsa,adamın bu yaşta hala neler yapabileceğini görmemek körlüktür.

  14. Uçan HoLLandaLı  avatarı
    Uçan HoLLandaLı

    Bu adam Ferrariye domuz gibi , çöp kovası ama biz Scumacherle yarışkazandık dien gereksiz adam değilmi?

  15. Bu pilot hani şu Schuminin ayağının kırılmasından sonra ilk araca oturduğunda geçtiği irvine değil mi?…Boş pilotlardan biri daha işte.Bu pilotun gözümde takuma satodan fazla değeri yok…

  16. Karnım ağrıdı bee yaaaffff.

  17. arkadaşlar boşuna cevap vermeye gerek yok. efsane nasılsa pist üzerinde gerekli cevapları veriyor. şuna bir link atılsada dünkü yarışı bir izlese.

  18. kemakinen35  avatarı

    sanane ! sanane ! ,seni kimse tanimiyor diyemi böylesin ,yoksa seni bir davetiyeye cagirmiyorlar diye mi ,sanane ! sen git evinde playstation oyna, kedi ulasamadigi cigere mundar dermis …..

  19. boşverin her zaman ki irvine

  20. Arkadaşlar eski pilot fosillerine yorum yazıp havaya sokmayın şunları.sonra kendilerini bişey zannediyorrlar .Irvıne denen adam nasıl olupta ferrrari pilotu olmuştur hala inanamamışımdır.

  21. schumahere karşı bu tip açıklamalarda bulunan eski pilotlar bence zaman harcıyorlar, schumiye her laf attıklarında schumi onlara adeta tokat atarcasına daha iyi dereceler veriyor, ve onlar halen konuşmaya devam ediyorlar, onlarında gündeme gelebilmek icin başka çareleri yok ….

  22. Karşı tarafa hakaret etmediği sürece düşünceler değerlidir, bu kadar yüzeysel olmayın.

  23. Arkadaşlar düşündümde biz bu eski pilotların yorumlarına yorum yazmayalım.
    BU ESKİ PİLOTLARIN KONULARINA YAZI YAZMAYALIM
    Özellikle Lauda-Berger-Irvine

  24. böyle açıklamalar cok normal arkadaşlar.Schumacher bu ya ölesiye sevilen ya da amansızca nefret edilen ama herkesin gıpta ettiği,ismi Formula1den bile daha büyük olan pistlerin yaşayan efsanesi

  25. Emekli olupta sonradan böle konuşan pilotları sevmiyorum kardeşim sanane ya isterse kötü olsun adamın dönmesi bile yeter f1 için biraz susun lan allah aşkına susun bu yabancılarda ne geveze çıktılar gerizekalılarrr

  26. Schumacher'in 2006 daki Massa ya üstünlüğü 2009 da kaza yapmış ve 2010 ve 2011 de Alonsonun üstünlüğünden farkı yoktur.

    Schumacherin sınanması gereken yaşı değil refleksleri idi onlarıda görüyoruz bu sene adamım hala çok iyi.

    1.3 Sn daha hızlı bir araçla nasıl mücadele ettiğini gördük.

    Emekli olupta senin gibi gereksiz yorumlar yapıp kendini gündeme mi getirseydi bay IRVINE ?

  27. Eray Parlak avatarı

    BU ******** hale neden konuşuyor site yönetimi bu cismi neden adam yerine koyup röpartajlarını buraya koyupta boş zaman harcıyorsunuzki bu adam f1 den zerre kadar analamıyor kıskançlığından sürekli şumiye laf atıp ortalarda görünmeye çalışıyor ekmek parası ….

  28. Schumacher boşa zaman harcıyorsa, Irvine'ın tüm kariyeri boşa zaman harcamaktan ibarettir.

  29. Aslında boşa zaman harcamak senin bu röportajını okumak vede senin Boş konuşman başka da bişi değil

  30. Boşuna zaman harıcyorsa da onu halen deliler gibi destekleyen milyonlarca taraftarı ve ona güvenen bir takımı var peki senin neyin var ? Şu anda Schuminin yerinde olmak için neler vermezdin ki.

  31. Mercedes'in neden performansı ancak aşağı yönlü olan eski bir pilota yatırım yaptığı hakkında herhangi bir fikrim yok.

    Senden olsa olsa hiçbirşey olmaz

  32. mercedes takımını, ferrariye yaptığı gibi bir yere getirmek istiyor. bunu zaten söyledi. geçmiş konuşmaları takip etmiyor zannedersem. araç geliştirmek bir pilot için sanattır.
    irvine nin bir sanatçı olmadığını görüyoruz. yapsaydı altındaki ferrari aracıyla birşeyler yapardı..

  33. İyi araçla herkes şampiyon olur, bir gün şumi de olabilir, rosberg'i geçmeyi başarırsa. geçemezse de rosberg hakkıyla şampiyon olur.

    şumi geçen sene ve bu sene başında berbattı bana göre, sonradan biraz toparlandı sanki. Rosberg yarış dışı kalmamış olsaydı bütün bu yorumlar daha farklı olabilirdi.

    Ağzı olan konuşuyor.

  34. Bence sen boşa konuşarak boşa zaman harcıyosun.
    Git gölde balık falan tut. ama onuda başarabileceğinden şüpheliyim.
    looser..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir