Alonso Kötü İmajı İçin İngiliz Basınını Suçladı

yazar:

kategori:

O Estado de S.Paulo muhabiri Livio Oricchio, takım içinde ayrıcalık istediğini öne süren yorumları İspanyol pilota sordu.

Alonso: “Bu, 2007’de yaratılmış bir imaj.”

“Nedeni, medyanın karalama çalışması, özellikle de Britanya basınının”

“11 senedir Formula 1’deyim. 10 senesinde tamamen profesyoneldim. Mühendisler, mekanikerler ve takım arkadaşlarım, profesyonelliğime karşı tek bir kelime edemediler”

“Ama 2007’de McLaren, İngiliz basını her hafta kötü olmayan ilişkiyi kirletti. Bu da, benim hakkımdaki o genel izlenime neden oldu”

“Ama bende değişen bir şey yok. Değerlerim aynı. (pilot) Pazara çıktığımda bana gelen teklifler, 2007 sonrasında öncesi kadar harika”

Alonso hakkında bir başka tartışma konusu ise Ferrari’de Santander sayesinde bulunduğu.

Alonso: “İyi, hayır? Herkes istediğini düşünebilir ve konuşabilir. Sporun parçası bu, basın da; özellikle de internette”

Formula 1’in bir sonraki durağı Singapur ve Alonso orada hem 2010’da, hem de 2008’de kazandı. Kaza skandalı ile tarihe geçen o yarışı Alonso, yine de en iyi zaferlerinden birisi olarak görüyor.

Alonso: “Pistte benim sürüş stilime uygun bir şey var. Size garip gelebilir, biliyorum ama 2008’de zafer, geçen seneki kadar özeldi.


Yorumlar

  1. Herkül efendi yine sahne almış arşivci kankasıyla spa bilmem kaç ile..

    yalnız bu sene dikkat ediyorum dergi cilt ve sayfa numarası veremiyor arşivi formatlandı galiba..))

    yada aşivde kötü bilgiler mevcut koca bitr yılı çalıntı setuplarla domine edip suçu pilotlara yıkma hiadisesi..

    hakemlere yalan yanlış ifade vermeler…sonrası özürler..

    2011 monza rakip takımın pilotunu geçemiyorsan takıma ağla onlarda fiaya ve yol versin…

    takım arkadışının seni geçmeyeceği onayını telsizle almak garanti yarış…

    işte sizlere süper arşivlik belgeler kaynaklarıda oldukça fazla toplayın toplayın mutlu olun

    ayrıca beni ırkçılıkla suçlayan mc larenciler sizlerin yaptığı şu anda nedir.

    hani dini dili ırkı rengi ve diğer hiç bir hali ile kimseyi sorgulamıyor idik ne oldu….

    kavruk diye geçen mesajları yazan diğer arkadaşlar demekki bir ben değilmişim..

    gelelim kimiye mersedes motorunu en fazla yakan pilot doğrumu araştırın bakın.

    ferraride ise massanın yardımıyla şampiyon oldu.

    hepsi bu

    iş disiplini sıfır karaoke partilerde sabahlayıp yarışlara gitmeyen bir zat.

  2. ALonso FIA toplantısına katılsaydı ve ona senin mailinde bahsettiğin doneleri nerden aldın diye sorduklarında o da teknik sorumlu olarak hepsinden duydum ve aldım deseydi ve o üst düzey ekip yarışlardan men alsaydı McLaren in teknik hali nece olurdu. McLaren in yaptığı yada insanlara yutturduğu hikaye kendi paçasını kurtarmışdır.İşin garşbş McLaren yaptığı tşyatro ile bir taş ile iki kuş vurmuşdur.ALonso nun sorgulamaya katılmayışıyla hem onun şahitliğinden gelecek cezadan kurtulmuş hemde ALonso tüm izleyenlere kötü adam olarak lanse edilmişdir.Tutmuşmudur?? McLaren taraftarlarına sormak lazım.
    Bu sırada… Ron amcam ALonso nun kıçına tekme vuramadı. ALonso takımdan beni bırakın diye talepde bulununca McLaren büyük ortak Mercedes e sordu ve Mercedes de bir ALman getirebilirim düşüncesiyle ALonso ya izin vermişdir ve ALonso ya gidebilirsin dendiğinde (ALonso nun sadece tehdit ettiğini sandılar yani McLaren i bırakacağı akıllarına gelmedi ) anında ben gidiyorum cevabını almışlardır.Bu sızıdan dolayıdır ki Ron Dennis ALonso nun görüldüğü anlarda kolunu sallayıp durması bir yana 2008 deki aracından bahsederken ; ALonso iyi bir pilot ama bizimde aracımız çok hızlı.ANlauın işde…

  3. Türk basını kendi yarışında ana kaynağı kendindeyken kaç haber üretebiliyorduki Türkiye GP yarışları haftasında haber okuyamıyorduk.Sen Türk basınının haber ürettiğine insanları inandırma… kandırmış olursun.

  4. Formula 1'in bir sonraki durağı Singapur ve Alonso orada hem 2010'da, hem de 2008'de kazandı. Kaza skandalı ile tarihe geçen o yarışı Alonso, yine de en iyi zaferlerinden birisi olarak görüyor.

    Alonso: "Pistte benim sürüş stilime uygun bir şey var. Size garip gelebilir, biliyorum ama 2008'de zafer, geçen seneki kadar özeldi.

    özellikle ikinci paragrafa dikkat etmeniz lazım.

    orada sürüş stiline uygun olan bir durumdan bahsediyor.birde 2008 deki zafer niye özel olmasın.adam o dandik(çok afedersiniz) renault ile ilk pitlerden sonra farkı açtı yine ikinci pitlerden sonra yine lider olarak çıktı.kaldıki güvenlik aracının girmesiyle kapanan farkı arkasındaki daha hızlı araçlara nazaran sürüş stili ile tekrar açmıştır.yani vurgulamak istediği nokta bu.zaten sıralamalarda o benzin pompası arızası olmasa daha iyi bir yerde olacaktı muhtemelen.bu pisti seviyor.herkesin bir favori pisti olabileceği gibi belki alonsonun favori pistide bu bilemeyiz.sürüş stili konusunada aynen katılıyorum.2009 da 3. olarak podyuma çıkmıştı.2010 da ki zafer zaten bambaşkaydı.

  5. ALonso , bir din seçiminin olmadığından bahsetmişken belki diniyle insanları kendine yönelndirmenin yanlış olduğundanda yapmış olabilir.Hristiyanım dese ne diyeceksiniz ki müslüman pilot zaten yok.Yahudiyim dese sizin için değişen bir şey olacakmı?? UNutmayınki memleketi olan Oviviedo yöresinin bayrağı bir haç…Müslümanım dese ne yapardınız acaba…

  6. Ortalıkta senin gibi provakatorler oldugu surece ben 10 tane de ban yerim sorun değil.Kimin kime "koydugunu" 2007 ve sonraki senelerde gördük.Bence sen Hamilton tarafından ezilmeye çok alışmıssın en ufak bir acıkta adamın ustune yükleniyorsun.Yazık.

  7. Adamın dini-dinsizliği bizi ne ilgilendirir? Sürekli bunun öne çıkarılması rahatsız ediyor. Bilgi olarak akıllarda bulunur ama bunu tartışma malzemesi yapmak ne kadar doğru?

    Açıklamaları itici olabilir, yanlış bulaiblirsin, bunları söylersin de nedir bu din konusu? Allah ile onun arasına kimin girmeye hakkı var? Haksız mıyız şimdi?

  8. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    hamiltonun son zamanlardaki karekteristik hareketleri sana fena koymuş olmalı ki site yönetimin nahoş yorumlara karşı duyarsızlığını da kullanarak nerdeyse ana avrat küfredecek hale gelmişsin.Tabi sorun yok engelleseler bile yeni bir nikle yeniden türersiniz.

  9. şu avatarına koyduğun resmin sahibinden daha karakterlidir inan.hem takımdan kovulma gibi bir şey söz konusu değil kendisi takımı terk etmiştir.yani kıçına tekme yiyen biri varsa oda mclarenir.hele son yarış 2007 interlagosta öyle bir tekme vurmuştur ki mclarene tarihi boyunca ne lewis ne ronun kendisi nede mclarenin unutamayacağı türdendir.

  10. http://www.youtube.com/watch?v=FeHI1F_Omhg

    Alonsonun klas sürüşlerinden :D:D:D:D

  11. Kesinlikle çok yerinde bir yorum.Alonso 2007 de Hamilton'u geçemeyip, takıma sızlanıp tehtid edince Ron'un kafasını attırmış ve sezon sonunda da Ron'dan poposuna çok feci bir tekme yemiştir.

    Yetenekli bir pilottur ancak her zaman kendisi önde olsun ister.Yeteneği yetmediği zamanlarda da takıma santaj yapar.Massa gibi bir zavallı bulursa da sonuna kadar kullanır.

    Karakteri 5 para etmez herif…

  12. ya size ne pilotların imanından dininden.adamlar bu spora keyif katıyolar mı katıyolar.oturup keyfini çıkaralım.tabiki herkezin favori bir pilotu olabilir ama f1 tek bir pilotun gözünden izleyerek kendinize haksızlık etmeyin.bu spor herkezle güzel

  13. yauu ne boş f1 sever var bu memlekette…

  14. Diğer haberlerin altındaki yorumlara bir göz atarsan amacımı algılayacağını umuyorum kardeşim. Fazla uzağa gitmene gerek yok saon 2 – 3 güne baksan kafi. Ama lütfen ve lütfen bu söylediğimi yap, sonra bir daha gel.

  15. herkül kardeş kudurmuşsun yine ve en iyi bildiğin işe çirkefliğe başvurmuşsun.Site yönetimi de bu yorumlara göz yumuyor helal olsun.Uygunsuz içerik butonu kaldırılsın.Şimdi sen kaşınıyorsun ve Raikkonenin yatta çekilmiş anadan doğma fotoğrafını istiyorsun ama ben bir kere daha sabredeceğim.Diğer Karekter sahibi Raikkonen taraftarı arkadaşlarıma olan saygımdan dolayı bir kere daha sabrediyorum.

  16. doğduğu yer olan oviedoya ait bir bayrakmış galiba

  17. bu bayrağı herkes biliyordur herhalde monzada ve ispanyada gayet fazla sayıda vardı

  18. http://www.grandprix.com/jpeg/phc/pfra05/sat/flags1-lg.jpg doğru gözüküyor söylediğin peki nu bayrakdaki hac niye acaba

  19. o zaman hamilton alonsodan daha kötü durumda ;D

  20. röportajlarından 🙂

  21. alperdunga nette kullandığım bir nick. Hitaben Orhan diyebilirsin. Bir insanın inancından şüphe duysan bile ona dinsiz (kafir) diyemezsin ki bu alemde kim ne belli değil.

  22. Yaptığının çok komik ya da çok zekice bir şey mi olduğunu sanıyorsun amacın nedir algılayamadım.

  23. kardeşim alonsonun ateist olduğu nerden biliyorsunuz

  24. şu adamın nesini savunuyorsunuz yahu. 2008deki galibiyet özeldi diyor. yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyecek.

    Türkün Türkten başka dostu yoktur diyen muhafazakar arkadaşım. bu konuda ben de seninle aynı görüşteyim. muhtemelen müslümansındır. alonso ateist bunu biliyorsun değil mi, bize göre kafir, münafık? gerçi diğerleri de hristiyan

    şuraya geleceğim, böyle şeylere bakarak spor izlenmez, spor takımı veya sporcu tutulmaz. sporcunun yeteneğine ve adamlığına bakılır. alonsonun yeteneğine diyecek birşeyim yok ama kesinlikle ADAM DEĞİL

  25. alo yu ali diye varsaymışım:)))neyse canım erkeklerde türkiyede en çok kullanılan 5 isimden biri…türkiyede ki her ali ismini o büyük zat tan almıştırki kendisi büyük bir insandır…babamın ve oğlumun ismidir…
    yinede affet:)))

  26. alonsonun dinini bile çözmüş adam o kadar yakın alonsoyla

  27. alper hocam saygılar…şahsınızın uyarıları benim için bir derstir.bana değer verip cevap verdiğiniz ayrıca teşekkür ederim.alonso inançsız bir insan olduğu için bunu yazmakta bir beis görmüyorum.zira Yaradan da kendisinin varlığını kabul etmeyenlere değer vermiyor…

  28. hani ters anlama beni de 2009 daki arabanın devamı olsa bile şöyle düşün araçtan en büyük problem kers çıktı yani yeni bir ağırlık dağılımı yapıldı bilmm anlatabiliyo muyum 2009 da zaten ferrari nn sorunu kers ten dolayı ağırlık dağılımındaydı yani ferrari mclaren hatta renault araçlarında 2009 dan 2010 a büyük ve ciddi gelişim yapmak zorunda kaldılar fakat redbull yada 2010 adına mercedes in böyle bi sorunu olmadı belirtmek istedim

  29. hiçbirşey yapmamış kardeşim baksana herkese geçildikten sonra tekrar hızlanıyor artık 2 den 3 geçircem diye 7 ya mi geçirdi ne yaptıysa

  30. mercedes bile ferrariden hızldır demek istemiştim

  31. öncelikle benim adım ali değil bunuda nerden çıkardın anlamadım güzel insan sonrasına gelirsek ferrari mclarenle aynı güçte değildir 3. en hızlı takımdır hele sert lastikle mercedes bile ferrariden varsayımlardan konuşmayalım diyorsun çoğu kimici yok şöyle değil böyle olurdu diyor ferrari alonsoya ne verdiki alonso onlara ne versin herşey karşılıklı ferrarinin verdiği arabayla 2.lik bile çok ferrarinin kendisi soyluyordu 2009 aracının devamı diye peki raikonnen 2009 aracıyla ne yapmıştır 6. olmuştur dünya şampiyonasında.Hee 2010 2. dönemde ferrari gayet iyidir bunu kabul ederim ve alonsoda o arabanın hakkını vermiştir.

  32. Ali bey gerçekler olmuş olandır…varsayımlar üzerinden tartışmayalım. ben ferrari ne durumda ona bakarım. araç en az mclaren kadar iyi…alonso da zaten ikinci…ama takım üçüncü…bunun sebebi massanın aldığı puanlar dersek massaya haksızlık etmiş oluruz. ferrari alonsodan umduğunu bulamamıştır. alonso nun mclaren macerasından yola çıkarak onu geçme ihtimali yüksek kimi takımdan alonso nunda isteğiyle yollanmıştır. ferrari halen bu projeye massayı takımda tutarak sahip çıkmaktadır. açıkçası ben olsam alonsoyu takımda tutarım. ama gerçek eşit statü verebileceğim bir pilot alarak takımda rekabet oluştururum. alonso istemesede bu onuda bence motive eder.ama böyle yapmayarak alonsoyada kötülük edilmektedir. zira özellikle seneye alonso ciddi bir baskı altında olacaktır. şu ana kadar kendisine pek ses çıkartılmadı. aksine ne yaparsa yapsın ağamsın paşamsın muamelelerine taabi tutuldu. ama seneye yine böyle olursa ki yüksek ihtimal ferrari şumi dönemindeki gibi rahat olmayacak seneyede redbull mclaren belki mercedes çok iyi pilotlar ve araçlarla ferrariyi rahat bırakmayacaklar…
    kimi üç yıl ferrariye hizmet verdi. iki markalar bir pilotlar şampiyonluğu vererek aldığı parayı haketti..üçüncü yılında massanın kazası ile takım gelişimi durdurdu. zaten sıradışı bir kural değişikliği söz konusu olan bir senede hiç potada olmayan bir takım şampiyon oldu ki bu en büyük delilidir o senenin…garabetik bir sene oldu 2009 büyük takımlar için…adım gibi eminim kimi nin yollanması kendisininde dediği gibi performansıyla alakası yok…alonso bir şumi dönemi yaşatırmı düşüncesi ile takıma getirildi ve tek pilot a ağırlık verildi…sonuç başarısızlıkla sonuçlandı…gelecek sene ferrari şampiyon olamazsa ferraride bence çok şeyler değicek…hayırlısı…

  33. ya ben bu sezonu tam izleyemedim bu yarışta hamilton ne yapmıştı vites kutusuna? üniversitede yurtta kaldığım için izleyememiştim o dönem?

  34. yaradanın gücüne gitmez, o üzülmez. Çünkü bu konuda zarar görecek üzülecek kişi yaradanla dalga geçtiğin için sen olacaksın

  35. Alonso asıl Ferrari'nin hayatını kurtardı be şimdi kimi olaydı massayla yarışıyordu 6. Lik icin

  36. Alonso asıl Ferrari'nin hayatını kurtardı be şimdi kimi olaydı massayla yarışıyordu 6. Lik icin

  37. ikinci soruya cevap vereyim….

    ismi sır gibi saklanan bir bayan kuaförüne gidiyormuş:)(bayanlar bu işi iyi yapar.birçok erkek bu açıdan bayan kuaförü kullanır yanlış anlaşılma olmasın) bacaklarını da oraya yaptırıyormuş:) 5 seanslık komple bir ağda paketi satın almış. daha ekonomik oluyormuş:)

  38. demekki kirletilmiş…
    vay bee…biz de farklı görmüyorduk zaten…
    Yaradanın gücüne gitmesin ama biraz çirkin bir insan…
    bu arada santander meselesi avrupa da da konuşulan bir konu…aklın yolu bir…mclareni karıştırmış bir pilotu ferrari ne yapar? buyur takıma ne verdiği de ortada…ne akar ne kokar…ferrariyi bence alonso orta sınıfın üst seviyesinde bir takım a çevirdi. massa alonso dan sebep motivasyonu mahvedildi…alonso ferrari için bitişin başlangıcı bence…

  39. :DDDhaha daha önce bu videoyu görmemiştim tifo alo çok güldüm:DDDgüzelmiş

  40. Irkçı içerikli birden fazla mesaj gördüğüm için bunu ortaya söylemiştim, hedef aldığım özel birisi yok. Ancak üzerine alındığına göre anlaşılıyor ki bu kişilerden biri olduğunu fark etmişsin.

  41. alonzomanyaa  avatarı

    Bana yazdıysan irkilde kendine gel. O dedelerin izmirden denizde döktü bu inglizleri/rumları/yunanları da sen şimdi F1 seyrediyorsun.. Başlatmayın Irkından.. Ne zaman anlayacaksınız Türkün Türkten başka dostu olmadığını.

  42. alonzomanyaa  avatarı

    Adam tüm mahkemelere gitti de, sizin kavruk her zamanki gibi yalanı sıkıp benim haberim yok diyip kıvırttı. Zaten Alo mahkemeye gitmeseydi kendisiylen beraber sizin kavruuğun da aldığı puanlar silinecekti. Yine ucuz yırttı kavruk.

    2008 için konuşuyosan, o zaman da gitti, suçsuzluğu ispatlandı işine geri döndü. Ne acayip insansınız be kardeşim. Biri bir sokmuş zamanında bir türlü çıkaramadınız…

  43. Welove_F1 sdsads avatarı
    Welove_F1 sdsads

    yorumların için teşekkürler…inş. diğerleride böyle düşünmeye baslarlar…

  44. evet pek konuştuğu bir konu değildi ama singapur hakkındaki görüşlerini net bir şekilde öğrendik.

    ama merak edilen bazı sorular daha var.

    ilk soruyu İzmir ilinden Can arkadaşımız soruyor.
    -McLaren'i gammazlarken gösterdiği cesareti neden mahkemenin davetine icabet ederek göstermedi. herşeye rağmen neden mahkemeye gidip bildiklerini anlatmadı.

    ikinci soruyu Kentucky'den Nicole soruyor.
    -Kaşlarının arasını bu kadar güzel nasıl alıyor. bunu kendisi mi yapıyor yoksa bir yardımcısı mı var.

  45. O haber elimde iken sizin yorumu görmek ilginç bir tesadüf olmuş… Ayrıca burada soruyu sorandan çok cevap veren önemli. Hamilton'a da böyle bir şey sorulsa ve gördüğümüzde hemen yayımlarız. Horner haberi de hazırlanıyor. ayrıca ruhsal gerilim dediğini görmedim o haberde

  46. Sayın Gökhan Kamil , ben defalarca sormaktan bıktım siz de defalarca aynısını yapmaktan bıkmadınız.Emeğinize saygı çıtasını aşmadan buna tekrar değinmek istiyorum.Livio Orrichio denen şahıs F1 de şöhret ve kişilikleri konu edinen bir tiptir.Diğer alanlarda eminim ki burada yazan yorumcu arkadaşlarımdan daha fazla bilgiye dahi sahip değildir.Bu adam 2-3 günde bir yazı yazar.Bu yazılarında sadece Fernando ile değil diğer pilotlarla da söyleşilerini yayınlar.Siz de ilgi çekmesi açısından sadece Fernando ile ilgili kısmını almışsınız.Aslında bu bir haber değil sadece magazinsel bir söyleşidir.Bu tip basit soru cevaplarla bizler bişey öğrenemeyiz aksine burada çatışmaya neden olur.Para kazanmak ve mesleğini icra etmek için eskimiş savsataları gün yüzüne çıkaran bu adamın bu sayfada yer almasına gerek yok..Madem ki yayınlayacaksınız o zaman Hamilton haberlerini de atlamadan yayınlayın.Bakın C.Horner Hamilton'da ruhsal gerilim var demiş.Bunu da yayınlayın.Livio'nun tüm pilotlar hakkındaki saçmalarını da yayınlayın.
    Saygılar.

  47. bu ukala ingiliz basınını bi tek Legendary Hakan(Şükür) diye manşet attıgında takdir ettiydim

  48. Good, no? bölümü yanlış yazılmıştır diye God! No! olarak dikkate almıştık ama meğer yanlış yazılmamış 🙂 Düzelttik o bölümü. Haber kaynaklarında çok defa yaşadığımız şey bu "yanlış yazılmalar"… bu sefer öyle değilmiş… Düzeltme yapıldı

  49. sence bir uluslararası bir türk basını mı var?

  50. İyide ben hiç İngiliz basınını takip etmiyorum hep Türk basınından takip edyorum haberleri …

  51. İngiliz basının Alonsonun imajını kirlettiği anlara gidiyoruz şimdi:

    http://www.youtube.com/watch?v=CWJCGInsVUs

  52. Buraya yazılan ırkçı mesajlara nasıl izin verildiğini anlamak mümkün değil.

  53. hahaha

  54. Şu sitede herkes senin gibi olsa kardeş kardeş geçineceğiz ama durumumuz malum 🙂

  55. xtrabit racing (MVR-02), işte ayrıntı o büyük harflerde gizli. Her cümlede yalnız büyük harfleri oku, bir gerçekle karşılaşacaksın 🙂

  56. alonzomanyaa  avatarı

    yahu 2007 den beri FOM adam hangi takımdaysa onu göstermiyor bile antremanlarda. Kaç senedir dilimde tüy bitti söylemekten, eskiden reno gözükmüyordu, 2 senedir de ferrari.

    Antreman bitiyor bakıyoruz adam 30 tur atmış, ekranda göründüğü sadece köşeyi dönerken. yarım tur bile değil. Herkes pitte Ferrariler tur atıyor, adam gidip hrt nin garajını çekiyor..

    Böyle lanet bu ingilizler işte.

    Medeniyet, AB falan filan diye kendimizi kandırıyoruz, zamanında bunlar değilmiydi anamızı bacımızı bilmemne yapan. Konuşturmayın adamı. Birde kendi vatanınızın insanını kırıyorsunuz bu kanı bozuklar için. Türk olun biraz. Zamanında dedelerimiz siz bu herifler için ağlayın, zırlayın bunlara tapın diye mi kurtardı bu vatanı…

    Daha yazacam da yeri değil burası…

  57. Hayır anlamıştım aslında amacım hem yazıya inceden dokundurma yaparak içindeki mantık hatalarını belirtmekti hem de biraz eğlenmekti ama şekil a da görüldüğü gibi başarısız olmuşum 🙂

    Bu konu hakkında düşündüklerimi yazsam kavga çıkar o yüzden yazmıyorum geçmişi konuşmanın bir anlamı yok her ne kadar konuyu Alonso açsada 😉

  58. güzel yazmışsın da şu büyük harfler okurken kör ediyordu beni.

  59. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Sen bilirsin kardeş yakışanı yap.Şunu bil ki bu işin sonu yok.Ne hamiltonda malzeme biter ne de alonsoda.Önemli olan kişisel saygıdır.Bizler spa 2000 nikli şahsa ayak uydurup böyle saça böyle tarak deseydik burada kıyametler kopardı.

  60. 2008 Singapur a iyimser bakmasını hoş karşılamadım açıkçası zaferden çok daha değişik bir şey tabi ki o konuda ki düşüncelerimi açmak istemiyorum sonuçta yıllardır tartışılıyor şu an tekrar zamanı değil
    Herkes kabul eder ki Alonso pistteki en yetenekli pilotlardan biridir ve hiç bir medya politikası yetenekleri bertaraf edemez ki bunu da “Ama bende değişen bir şey yok. Değerlerim aynı. (pilot) Pazara çıktığımda bana gelen teklifler, 2007 sonrasında öncesi kadar harika"

    cümlesinden anlıyoruz

  61. Selam Babil Kralı. Ben daha yeni başlıyorum. Yazdıktan sonra kendi kendime bayağı bir iç hesaplaşma yaşıyorum ama artık öyle saça böyle tarak olacak sanırım.

  62. Sen akıllı bir insansın, anlamanı beklerdim. Yanlış anlama, zaten Alonso taraftarları için yazmıştım. Yani onlar okusun, onlar anlasın diye. Şu kısmını kopyalamayı unutmuşum, orayı da yapıştırayım belki anlarsın.

    Büyüksün üstad ALONSO.

  63. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Selam Onur.Dün kimse bu yazdıklarına rağbet göstermeyince yeniden yazmışsın.Belki bu sefer tepkiler gelir.Belki bu sefer ortalık karışır.Dedim ya buralar hep böyle.Ne mclaren fanları ne de bizler bu tip işlerden vazgeçmeyeceğiz.

  64. Onur abi hiç bir şey anlamadım ben burdan özellikle ikinci paragraftan ilk tez ile ikinci tez birbirinden farklı ama bu ikisini karşılaştırma sonucu bir çıkarım yapılmış kafam karıştı 🙂

  65. Dün yazmıştım, burada da bulunsun istedim.

    Belki fArkındasınız beLki de değilsiniz ama sOn yıllarıN en büyük iSimlerinden biri en genç çifte şampiyOn olan pilottur. Bu 'büyüklüğü' nereden geliyor derseniz, yAlnız şampiyonLuklar yaşamakla kalmamış, şampiyOnluk yarışıNda bulunduğu Sezonların da Olduğunu, yani sürekli yukarılara oynadığını hatırlatmak isterim.

    Bir tAkım piLotlar vardır, Onlar içiN tek hedef Sonucu ne Olursa olsun koltuk kapmaktır. ama diğer Bir grupdA buLunan pilOtlar da vardır ki, oNlar yalnızca Sezon sOnu en tepede olmayı amaçlarlar. işte, Bu en genç çifte şAmpiyon ünvanına sahip oLan pilOt da ikiNci gruba dahil olan Son dönemin en büyük isimlerinden biri Olmayı başarmıştır.

  66. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    İngilizleri tanımak isterseniz Osmanlı Tarihini okuyun.Bulamazsanız Çanakkale Destanı'nı okuyun.

  67. 2008 yarışı savunursan elbette medya seni aforoz eder.neresini savunuyorsunki, anlamıyorum neresi özel, bunun bir tek açıklması var, ben merkezcilik….sana yakıştaramadım alonso

  68. katılıyorum pilotluğuna kimse birşey diyemez zaten f1 severler içinde önemli olan adamın pilotajı gerisi benim umurumda değil,Tamam santander alonso içinde ferraride ama şöyle düşünelim hem çok iyi bir pilot va mükemmel bir sponsor getiriyor:D bence 12 lik iş yapıyor ferrari(bu arada alonsonun pilotluğunu çok severim ama nedense kendisini hep itici bulmuşumdur)

  69. Boş ver alo. Sen Schumi ile birlikte şampiyonluğa yarışacak aracı olmadığı halde (Renault 2008-2009) tüm pilotların "en iyi" gösterdiği iki pilottan birisin. Diğerleri başka klasmanda. Singapurla ilgili söylediklerini ise bunun takımın işgüzarlığı olduğuna ve Alonsonun geçmişiyle barışık olmasına bağlıyorum

  70. Bu hususla ilgili Ecdadımızın zamanında söylediği bir özlü söz vardır:

    "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz."

    Yaa yaa.

  71. boş işler alonso bunlar sen bak dalgana. Seni bilen biliyor zaten İngilizleri konuşmaya değmez

  72. Alonso hakkında bir başka tartışma konusu ise Ferrari'de Santander sayesinde bulunduğu.

    Artık bıkkınlık vermeye başladı böyle yorumlar. Başlangıçta biraz komikti, eğleniyorduk; fakat işin suyu çıktı artık. Alonsoyu sevmeyebiliriiz, rakibimiz de olabilir ancak biraz objektif olmak lazım. Alonso şu anda daha kötü bir Ferrari ile her iki Mclaren pilotunu da puan bazında geçmiş durumda yanlış bilmiyorsam. Bunu piste yapabilecek kaç pilot var ki ?

  73. İngiliz basını her konuda böyledir sadece kötülerler. Havası puslu, iç karartıcı ve yağmurludur.Meymenet yoktur mesai saatlerinde insanların yüzünde bundan dolayıdır ki İngiltere rahatsız edici bir yerdir.Hal böyleyken gazeteciler, yorumcular, eleştirmenler ne yapsın.:)

  74. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    resimde güzel 🙂
    öyle bir fotoğrafki içinden başka başka anlam ifadeler çikar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir