Massa: "Vettel'i Kutlama Zamanı Geldi"

yazar:

kategori:

Vettel’in Monza’daki zaferi, Red Bull pilotunun 2. sıradaki Alonso ile 112 puan fark oluşmasını sağladı ve Singapur’da alınacak sonuca göre şampiyonluğunu ilan etme şansı da bulunuyor.

Vettel’in bazı rakipleri henüz havlu atmasa da Massa, bu senenin unvan mücadelesinin bittiğine inanıyor.

Vettel’i kutlama zamanının gelip gelmediği yönündeki soruya Massa: “Dürüst olmak gerekirse evet öyle düşünüyorum”

“Ancak şimdi yarışmayı bırakıp aylarca ev oturursa şampiyonluğu kaybedebileceğini düşünüyorum. Yarış bu ama onun için kaybetmenin çok ama çok zor olduğunu düşünüyorum”

Massa’nın İtalya’daki umutları Mark Webber ile yaşadığı temasın ardından sekteye uğramıştı.

O kaza hakkında konuşan Massa: “Bana dokundu ve spin attım. Daha sonra o durdu ama durmasaydı da pitten geçme cezası alacağına eminim. Çünkü bana o burdu ve yarışımı gerçekten mahvetti.”

“Bu üç adamla -Fernando, Jenson ve Lewis- mücadele etme şansım vardı diye düşünüyorum. Birçok araç geçmeyi başardım ve 6. oldum. Ama elbette ilk 4’te mücadele edebilirdim”


Yorumlar

  1. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Massa webberin ceza alacağına dair kesin konuşmuş inanın ben de merak ettim eğer webber devam etseydi herhangi bir inceleme gelecekmiydi.Yoksa yarış kazası olarak mı nitelenecekti.Bunun benzeri kanada da olmuştu.
    http://www.youtube.com/watch?v=FzIM1V2NRb4

    Massa inşallah bu şanssızlığı kıracak..

  2. adam gibi yaz. edepsizlik etme.

  3. alonzomanyaa  avatarı

    Allahın kazması, 2 senedir adam olaydın da takım arkadaşını kutlasaydın. Geçen sene sen biraz varlık gösterebilseydin Alonso şampiyondu. Sizde en az takımlar 2.si idiniz.

    Bu sene yine aynı, ortalarda bile gözükmüyorsun. Kaç senedir takıma hiç bişey vermeyen adamı ne pk yemeye hala tutuyorlar takımda onu da anlamış değilim. Her takım 2 sürücü ile yarışıyor, ferrinin tüm yükü Alonso'nun sırtında. Massa aralara girip diğerlerinden puan çalacağına kendi takım arkadaşını geçmenin hesapları içinde. Onuda zaten eline yüzüne bulatırıyor. Git kutla vettel'i. Sevinmişindir bile Alo şamp. olamıyor diye.

    O gönüllerin şampiyonu, 2 senedir de çakıp duruyor sana, hem yarışlarda hem sıralamalarda.. Hala mücadele edebilirmişte miş miş…

  4. RAİKKONEN  41 avatarı
    RAİKKONEN 41

    SEN ANCA LASTİKLER YERİNE KUTLAMALARI ISITIRSIN EZİK

  5. ya bu adam beni öldürüyor podyum şansın yoktu adamım alonsoda şumi ye şükretsinn guva arkadaşın söylediği gibi 1 sn hızlı bir araba vardı sert lastiklerle senhala podyum diyorsun

  6. Welove_F1 sdsads avatarı
    Welove_F1 sdsads

    sezonun bitmesine 6 yarıs kala hala lastik ısıtamayan bir araçla nerde ilk 4 e gircen…alonsoda schumiye dua etsin yoksa oda podyum yapamazdı…zaten 1 tur daha olsa lewis alcaktı 3. basamagı

  7. Massa kardeş biz Vettel'i çoktandır kutladık bile. Şahsen ben 2012 ye odaklanmış bir durumdayım.
    Yalnız şu üç adamla mücadele etme şansını anlayamadım.McLarenlerin sert lastiğe geçtikten sonra neler yaptığına bir bakmalısın.Biri her tur Fernando'dan 1 saniye uzaklaşırken diğeri de her tur 1 saniye yaklaşmaktaydı.Orada olmak istemezsin sanırım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir