Perez Bu Hafta F60 İle Teste Çıkıyor

yazar:

kategori:

Perez, Salı’dan başlamak üzere iki günlük simülatör çalışmasının ardından takımın Fiorano’daki pistinde 2009’un Ferrari aracıyla test yapacak.

Meksikalı pilota GP2’de yarışan Jules Bianchi katılacak.

Takımın bildirisi: “Ferrari akademisine bu sene katılan Sergio Perez, iki günlük FDA simülatörü çalışmasıyla başlayacak. Bunun ardından Sauber adına Formula 1’de yarışan Meksikalı genç, Fiorano’da F60’ın direksiyonuna geçecek.”


Yorumlar

  1. perez gelecek vaadiyor etmiyor birşey söylemek için erken ancak ferrarinin göz ardı etmemesi gereken isim olarak kobayashi olmalı diye dusunuyorum ferrarinin ürettiği araçlarda geç fren yapabilmeyi beceren pilotlar hep başarılı olurken bu yeteneğe sahip kobayashinin massanın yerine inanılmaz doping olacagını düşüüyorum.. kobayashi nin tek eksiği arkasında desteği yok keşke alonsonun yanında kobayashi olsa ferrari o zaman tadından yenmez.. (tabi ki bence…)

  2. Ferrari "ikinci" pilot arayışlarında.

  3. hadi hayırlısı bakalım seneyede pişerse 2013 için iii bir takım elemanı olur

  4. iide hocam seneye bu sistemden vazgeçececek herkes yani araç ona göre tasarlanacak,redbull zaten aracı EBD göre tasarlamıştı ferrari sonradan ayak uydurmaya çalıştı.Bu sefer başka birşeyi temel alacak Redbull yada mclaren

  5. orda belkide yer vermese psikolojik olarak daha iyi olabilirdi ama ozamanda takım onu gönderirdi:D

  6. genç ve gelecek vaad eden bir pilot bence ayrıca ferrari sonuna kadar arkasında olursa mutlaka başarılı olur ama konuşmak için daha erken,massa şimdilik iyi her pilotun kötü zamanları olur,takımda alonso gibi biri var massa nın yerinde kim olsa kendini kötü hisseder,ikinci pilot psikolojisi…..

  7. gelecek sezonun ortasinda perez'i almalari hata olur. perez gelecek sezon da pissin. 2013'te bence de ferrari'de. ha massa biraz tirmalarsa belki 2013'te de ferrari'de olur ama ancak o kadar. massa parlamazsa yolu belli. birakmaz belki ama orta sira takimlardan birine gider. massa'ya cok uzuluyorum ancak 2010 almanya takimdaki ve kariyerindeki bir donum noktasiydi, bunu da degerlendiremedi.

  8. adamımın haberleri artmaya başladı 🙂 hadi inşallah kısa sürede massanın yerinde görürüz .

  9. öyle düşünüyosan bile massadan yetenekli bir 2. pilot bizim için iyidir 🙂 çünkü takım puanı çok düşük kalıyor massayla bu sıralar .

  10. Massa'nın sanırsam 2012 de anlaşması var Ferrari ile fesh edip perezi alsalar seneye çok daha iyi olur.

  11. aynen. Massa da sauber kökenliydi zaten.

  12. ne Vettel ne başkası… Massa dan sonra ALonso nun yanındaki adam Perez olacak. ALonso Perez i önce yetiştirecek sonrada patronluğunu yapacakdır.ALonso yu ve yaptıklarını çok beğeniyorum ve yapabileceklerinede güveniyorum.Ferrari nin tünel verilerini düzeltmiş olarak üreteceği aracında performansını gösterebilecekdir.Egzoz sistemi olmadan en güçlü aracın Ferrari olduğunu herkes gördü.

  13. Massa'nın koltuğu için en büyük aday bence Perez. Malum Ferrari'nin Sauber ile olan ilişkisi yıllardır muğlak kalitelide bir pilot Ferrari'ye gelirse en büyük destekçisiyim

  14. Bir ikinci pilot daha yetişiyor ve seçiliyor sanırım.

  15. rocco junior avatarı

    Hadi bakalım Perez göster kendini.Görünen o ki 2013'te koltuğa bu adam oturacak.Genç,dinamik,çabuk uyum sağlayan ve yetenekli bir pilot.Üstelik içimizden yetişme…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir