Montezemolo: "Domenicali Bir Yere Gitmiyor"

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, şu anda klasmanda ikinci sırada ama lider Vettel’in 112 puan gerisinde. Alman pilotun bir sonraki yarış Singapur’da şampiyonluğu ilan etme ihtimali var. Diğer taraftan Ferrari, Red bull’un 197 puan gerisinde.

Domenicali’yi 2012’de takımın başında kalacak mı şeklindeki soruya Montezemolo: “Tek kelime ile evet. Stefano benim tüm sadakatime sahiptir. Sonuç almak için büyük adanmışlığa sahip ve bu yüzden çok meşgûl olacak.”

“Takım idaremin kendine güvenmesinden çok memnunum. sonuç almasını dört gözle bekliyorum”


Yorumlar

  1. evet 95 ten beri ferraride ama hep finans kısmında çalışmış. takım patronu olma niteliği olmayan bir zatt

  2. Domenicali 95-96 zamanlarından beri Ferrari'de. Güçlenme ve domine dönemlerini Brawn, Todt ve Bryne ile birlikte geçirdi. Kötü bir yönetici olacağını sanmıyorum. Ferrari'de onun kadar köklü adam yoktur şu an Monte'den sonra.

  3. kral adamsın ha monti amca

  4. 2011 in faturası Aldo Costa ya kesildi,Domenicalli nin faturası kesildiğinde neler yer alıcak merak ediyorum …

  5. formula 1 bir siyaset meclisi ve montezemolo da en iyi siyasetçilerden birisidir. domenicali nin dönülmez bir hatasında onu da gönderecektir. tıpkı raikkonen daha bizimle, barcelona gibi kadromuz var dedikten sonra 1 ay geçmeden alonsoyu takıma dahil etmesi gibi..

    bu tarz adamlar boş konuşmazlar. bir şey hakkında vurgu yapıyor ve aksini söylüyorlarsa, dikkatleri her zaman o konunun üzerinde olmuştur.

  6. demekki sadık bir eleman kendisine dominikali eee herkes bırakmaz istemez böle sadık birini italyanlarda iyi milliyetçiymiş haaa diyecem ama en ii zamanlarını şumi,ross,todd zamanında geçirdiler:D

  7. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Üst düzeyde bir değişikliğin takıma yarar sağlayacağını sanmam.Domenicalli ile devam edilmelidir.

  8. bu adam gerçekten çok zeki,,,böyle tip adamlar istediklerini elde ederler,bazen düşünüyorumda ferrari'ye en çok yakışan adam bu ve kesinlikle olmazsa olmaz,bu şeytan çıkarsız iş yapmaz….

  9. rocco junior avatarı

    Bakmayın siz başkanın böyle dediğine aslında bu son şansı seneye oldu oldu yoksa gidici demek istiyor.En büyük baskı şüphesiz Domenicali'de Allah yardım etsin diyorum.Belki sırf bu ziyaret ve Monza yarışı gelen eleştirelere ve beklentilere bir yanıttı.Sadece bir oyalama ve boş umut olabilir.Seneye umutlu olmsam da son 3 sezon bizim için olumsuzdu.O yüzden inşallah başarır ve adını Ferrari tarihine yazdırır.Bunun için malzeme var;mühendis,kaynak,harika bir pilot.En eksik noktamız tepe yönetici.Umarım bu son şansı iyi değerlendirirse o da olacak

  10. yasin şahinoğlu avatarı
    yasin şahinoğlu

    desenize ferrari bir süre daha tehlike olmaktan uzak. o dominik varken bir cacık olmaz. ama ben alonsoya acyom. heba oluyor adamın yetenek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir