Boullier: "B Planımız Cosworth"

yazar:

kategori:

Enstone kökenli takımın adından Renault’u kaldırması yönünde söylentiler yer alırken Boullier, B planlarının Cosworth olduğunu söyledi.

Şu anda takımın motorunu kullandığı Renault için Horner, Red Bull’un artık Fransız üreticinin fabrika takımı olduğunu söylemişti.

Bununla birlikte Boullier, Renault Sport F1 ile motor anlaşmasını yenilemeye çok yakın olduklarını belirtti.

Boullier: “Açıkçası her zaman bir B ve C planınız olmalı. Evet, Cosworth bize yaklaşımda bulundu. Çünkü müşteri kaybettiler ve sanırım pit yolundaki herkesle, neredeyse herkesle görüşüyorlar”

“Ama (Cosworth’e geçiş için bir plan yok”

A planının Renault olup olmadığı sorusuna Boullier:” Elbette. Tarihi bir paketimiz var.”

“Hâlâ çok yakın teknik ilişkilerimiz var ve bunların ortasında da (sponsor) Total yer alıyor. Bu yüzden Renault’a bağlı kalmakta ticari nedenler de var”


Yorumlar

  1. ben kubica için üzülüyorum o yokken takım berbat oluyor.

  2. kubica için üzülüyorum o yokken takım berbat oldu

  3. Renault kelimesini bu takımın adında görmek istemiyorum.

  4. arkadaş kusura bakma bir anlık dalgınlığım.ben renocuyum ama sumiye yapılan haksızlığa dayanamıyorum . o benim yanımda yaşayan tarih. tekral özür diliyorum.

  5. arkadaş kusura bakma bir anlık dalgınlığım.ben renocuyum ama sumiye yapılan haksızlığa dayanamıyorum . o benim yanımda yaşayan tarih. tekral özür diliyorum.

  6. Takım Renault diye geçiyor ama artık herkes onların Renault olmadığını biliyor,kaldıki bu sezon berbat bir yönetim sergiliyor takım geçen sezon her ne kadar bizlere iyi yönetiliyor gibi gelsede bu sene Kubica'nın olmayışı ile biraz afallamışa benziyor takım

  7. haklısın. HRT bile daha delikanlıca, dürüstçe iş yapıyor.

  8. Guardian'da Renault F1'in 2010 yılı için 34,7 milyon pound zarar ettiği söyleniyordu. Genii Capital bile kaldıramamış zararı. Ufaktan ufaktan Genii Cosworth'a hazırlık yapalım bence. Hazır Lotus ana sponsor olup adını takıma koyamazken.

  9. Bu ekibin ve takımın Misyonu nedir ben anlamadım Amaçları ne ? Bir de Bu Renault ismi konusu ne zaman çözümlenecek Concorde anlaşmasınamı bağlı kalıyorlar. Renault şuanda bunlardan isimini çeksin ertesi gün krizdeler bu kadarda olunmaz ki Bu Eric denen takım patronunun bir dediği bir dediğini tutmuyor. Renault a Motor parasını ödeyemediler Cosworth söylentileri çıktı yalanladı şimdide B paln diyor şaka mı yapıyor dalgamı geçiyor anlamış değilim.

  10. Yusuf  Hitay avatarı

    şaka gibi

  11. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    ne diyeyim. dünya üzerinde gördüğüm en gerizekalı motorsporları takımı.

  12. saçmalık. değiştirin şu takımın ismini artık. böyle saçma bir şey görmedim ben

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir