Basın: 2012'de Renault'ta Kubica ve Petrov Olmayabilir

yazar:

kategori:

Bu ifadeyi yazan Auto Motor und Sport, 2012’de koltuğa Bruno Senna ve Romain Grosjean’ın oturacağını öne sürdü.

Polonyalı pilot Kubica, ralli kazasının ardından en erken gelecek ay çalışmalara başlayabilecek

Yine derginin haberine göre Kubica, önce yol otomobili ile çalışmaya başlayacak ve sonrasında World Series veya GP2 için tasarlanmış bir Renault aracına geçecek.

Haber: “Asıl soru şu ki Gerard Lopez ve Eric Boullier bu kadar uzun zaman beklemek istiyor mu?”

Kubica’nın mevcut anlaşması 2012 sezonunu kapsamıyor ve Boullier, Monza’daki açıklamasında gelecek ay Kubica’dan haber alacaklarını, yakın zamanda pilot kararlarını vereceklerini belirtmişti.

Kubica’nın 2010’daki takım arkadaşı ve şimdinin lider pilotu Vitaly Petrov’un gelecek sezon için anlaşması var”

Ama Auto Motor und Sport, Bruno Senna’nın Brezilya’da, Petrov’un Rusya’da bulduğundan fazla sponsoru getirme ihtimalinin bulunduğunu yazdı.

GP2’nin yeni şampiyonu Grosjean’ın da düşük ücretle ve Renault’tan motor konusunda yardım da alarak takıma dâhil olabileceği öne sürülüyor.


Yorumlar

  1. ama adamın kolu kopma noktasına geldi, ne kadar yetenekli olsa da yarışması bile şüpheli bence…

  2. kubica 2008'de heidfeldi ezdi kubica… Nereye eşit… Tüm haberleri okuyorum doktorlar hiç bir zaman asla eskisi kadar başarılı olamayacak demedi… lütfen uydurmayalım.

  3. Kubica'nın ne kadar yetenekli olduğunu biliyorum ama doktorlardan gelen açıklamaları iyi incelersen asla eskisi kadar başarılı olamayacağını anlarsın ve F1 bambaşka bir döneme giriyor. Heidfeld örneği karşımda yarıştıkları dönemde istatistik olarak Kubica'dan daha başarılı ortak yarıştıkları dönemde en çok puanı alan pilot Heidfeld ama olan durumları görüyorsun adamı resmen takımdan kovdular

  4. alo! bu sadece bi söylenti. ama renault böyle bir şey yaparsa sapıtmış demektir:(

  5. Yuh diyorum.Adamı bitirdin hemen.Kubica Gridin en yetenekli İlk 5 pilotuna girer.Eski formuna geri döndüğünde her takım tekrar isteyecektir onu.

  6. Takım hızlı pilot değil, paralı pilot arıyor. Bu yüzden Kubica onlar için iyi pilot değil. Daha önceki haberde Kubica'ya yalnızca Ekim'e kadar süre vermeleri de bunun kanıtı. Eğer Petrov sponsor getirmeyi bırakır ise onu da gönderirler.

  7. Bu seneyi Test pilotu olarak tamamlayabilir ama hangi takımda. Bu para için yarıştırılan pilotlar gridi alt üst etmeyi sürdürüyor ve hiç hoşlanmıyorum bu durumdan. Kubica son yıllarda gride çok para desteği olmadan gelen nadir pilotlardandı ve kazayı yaparak bir anlamda kariyerini sonlandırdı. Umarım bir geri dönüş şansı yakalayabilir

  8. nusret sevinc avatarı
    nusret sevinc

    ah robert demedim mi diye işine bak ekmeğinin peşinde koş diye, ne gerek vardı da gittin o ralliye katıldın.şimdi sana kız da vermezler işin olmadığından.

  9. hah tam oldu şimdi. taraftarları kubicayı bekler adam dışarda kaldı iyi mi 🙁 zaten kazadan sonra kimse hemen güvenmez adamın sürüşüne.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir