Domenicali: "Perez'in Önünde Harika Bir Kariyer Var"

yazar:

kategori:

Perez’in 2009 aracı F60 ile testinin öncesinde konuşan Domenicali: “Sergio, F1’de harika bir kariyer yapma fırsatı için iyi bir şansa sahip. Mütevazi bir yaklaşımla başladı ve sezonun başından beri harika bir şekilde gelişti.”

“Bildiğiniz gibi Sergio, Ferrari Pilot Akademisi’nin bir parçası ve harika bir sezon geçirdiğini düşünüyorum. (Ferrari ile) bu test, akademimize dâhil olan pilotlara verdiğimiz antrenman programının bir parçası”

Teste diğer akademi üyesi GP2 Pilotu Jules Bianchi de katıldı.

2013’de Massa’nın koltuğu için aday gösterilen iki isim konusunda Luca Baldisseri: “Çok ilginç bir test olacak. Çünkü Jules Bianchi ve Sergio Perez, birbirlerine karşı olacaklar. Her ikisinin de yüksek düzeyde motive olduklarını düşünüyorum. Bu da bizim için, iki pilotu değerlendirmede mükemmel bir fırsat olacak.”


Yorumlar

  1. sanki şöyle bi konuşma geçermiş gibi : '' bak goçum , yarım saat vaktim var . beni ayarlarınla uğraştırma , sana şurdan biraz arka kanat açısı , biraz da ön tutuş veriyom . gerisi sana galmış . benim garajımda özel isteklere yer yok anlaştık mı goçum ? şunu da ayarlıyım çay içmeye gidecem , at yarışını da kaçırdım senin yüzünden ! bıktım la sizden :))

  2. Bu resimdeki dayı kim acaba 🙂

  3. Sauber Ferrari'nin alt takımı olmaya devam ediyor elbet. Bianchi uzun süredir ferraride ve aslında massadan sonraki koltuğu o hakediyor gibi görünüyor. Elbette takım test sonuçlarına göre karar verecektir.

  4. Bence bu iş için Domenicali'nin de dediği gibi Perez'in önünde harika bir kariyer var hatta ben onun yerine olsam önümüzde ki sene Massa'nın yerine Ferrari koltuğunu ona teslim ederim Fernando Alonso ve Sergio Perez çok iyi ikili olacaktır Bianchi ve Massa içinde F1 de birer takım ayarlanabilir Perez'den boşalan Sauber koltuğuna Bianchi daha büyük ihtimalle bakarım çünkü Sauber eski pilotlarına tekrar şas vermiyor anladığım kadarıyla örneğin Giancarlo Fisichella'ya olduğu gibi şans verselerdi bence şimdi daha iyi puan barajı oluşturmuş olabilirlerdi die düşünüyorum keza Massa'da aynı şekilde Sauberde iş yapablecek bir pilot ama Massa için Ferrari dönemi sona erdi diye düşünüyorum takım arkadaşının lastik izinden değil gölgesinden bile gidemiyor…

  5. Emre KAYIKÇI avatarı
    Emre KAYIKÇI

    Bence bu iş için Domenicali'nin de dediği gibi Perez'in önünde harika bir kariyer var hatta ben onun yerine olsam önümüzde ki sene Massa'nın yerine Ferrari koltuğunu ona teslim ederim Fernando Alonso ve Sergio Perez çok iyi ikili olacaktır Bianchi ve Massa içinde F1 de birer takım ayarlanabilir Perez'den boşalan Sauber koltuğuna Bianchi daha büyük ihtimalle bakarım çünkü Sauber eski pilotlarına tekrar şas vermiyor anladığım kadarıyla örneğin Giancarlo Fisichella'ya olduğu gibi şans verselerdi bence şimdi daha iyi puan barajı oluşturmuş olabilirlerdi die düşünüyorum keza Massa'da aynı şekilde Sauberde iş yapablecek bir pilot ama Massa için Ferrari dönemi sona erdi diye düşünüyorum takım arkadaşının lastik izinden değil gölgesinden bile gidemiyor…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir