Schumacher Güçlü Sonuçları Sürdürmek İstiyor

yazar:

kategori:

Spa ve Monza’da başarılı sonuçlar elde eden ve takım arkadaşını geride bırakan Alman pilot, ikinci gece yarışı tecrübesini dört gözle bekliyor.

Schumacher: “Geçen sene Singapur’da ilk gece yarışı tecrübemden gerçekten keyif aldım. Çok farklı bir zaman programına göre çalışmak ilginçti. Şaşırtıcı şekilde sorun çıkmadı. Hatta sürüş ve gecenin ortasında toplantılar yapmak eğlenceliydi”

“Cadde pisti keyif veriyor ve oldukça zorlayıcı. Taraftarlar için de muhteşem. Çünkü şehir caddelerinde araçlara çok yakın oluyorlar ve gerçek yarış manzarasını görüyorlar.”

“Spa ve Monza’daki son iki Avrupa yarışında iyi sonuçlar aldık. Asya’ya gelirken bu puanlı sonuçları devam ettirmek için çalışmaya devam edeceğiz”

Takım arkadaşı Rosberg de mevcut formlarını sürdürme niyetinde.

Rosberg: “Singapur GP’yi gerçekten dört gözle bekliyorum. Pistten büyük keyif alıyorum. 2008’deki ilk yarışta 2. olmuştum. Bu yüzden o hafta sonundan iyi hatıralarım var.”

“Pistte sürmesi eğlenceli. Dur-kalk yapısı, tur boyunca yüksek konsantrasyon istiyor. (pist) Çok darmış hissi veriyor; gerçek cadde pisti gibi. Son birkaç yarışta, aracımızda ileri yönde adımlar attık ve umarım Singapur’da gelecek hafta sonu tekrar bu avantajı kullanırız”


Yorumlar

  1. düşük downforce paketiyle araç,spa ve monza da çok iyi iş çıkardı fakat singapur gibi son iki yarışa oranla çok farklı karakterde bir pistte 7-8 den öteye gidemezler diye düşünüyorum ki umarım yanılırımmm.schumacher i,ustayı podyumda görmeyeli 5 yıl oldu…..

  2. Bir de yağmur olsa…oraların meşhur yağmurlarını göremedik 3 yıldır…

  3. Katılıyorum, ve McLarende yarışmasıda, bir Ferrarici olan beni bile mutlu ederdi. Efsane'ye Efsane bir takım yakışırdı.

  4. MP4-26 da iş görürdü bence

  5. RAİKKONEN  41 avatarı
    RAİKKONEN 41

    ADAMIM SANA BİR RBR7 LAZIM,BAK O ZAMAN NELER YAPARDIN SÜPÜRÜRDÜN ALAYINI EFSANE

  6. bence mercedes , en azından şumi singapurda iyi iş çıkaracak . çünkü monzada araç çok düşük yerebasma gücü taşımasına rağmen ilk şikan çıkışında mükemmel tutuşla hızlanıyordu .

  7. Bence normal şartlar altında en iyi derece bizim için 7-8 olur.

  8. ha gayret podyuma doğru

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir