Kobayashi Singapur'da İlave Motivasyon Arıyor

yazar:

kategori:

Dünya şampiyonasında son yarışlarda rakiplerine geçilen Sauber, Singapur’daki yarışı aynı zamanda geri dönüş olarak görüyor.

Kobayashi: “Geçen sene Singapur’da oldukça rekabetçiydik. Q3′ kalmıştım ve benim için iyi ve farklı bir hatıraydı. O yarışta 9. olacakken lastiklerimin çok aşınması nedeniyle hata yapıp kaza geçirmiştim.”

“Avrupa yarışlarından sonra Asya’ya gitmeyi dört gözle bekliyorum. Singapur çok özel bir atmosfere sahip. Çünkü şehrin içinde ve gece. Gece yarışları insana ilave motivasyon sağlıyor. Gerçekten büyük keyif alıyorum.”

“Singapur pistinde çok viraj var. Birbirlerine çok benzer ve ayrıca aldatıcı da. Her şeyi hesaba katarsak hafta sonuna kendime güvenerek gidiyorum. İyi bir sonuç elde etmek istiyorum. Çünkü evim Suzuka öncesindeki son yarış ve iyi bir sonuç her zaman ilave motivasyon sağlar, sizi daha güçlü yapar”

Takım arkadaşı Sergio Perez, Singapur’da ilk yarışı olmasına rağmen kendine güveniyor.

Perez: “Singapur cadde pistinin bizim için iyi olacağına inanıyorum. Aslında orada henüz yarışmadım ama simülatörde çok çalıştım. Aracı tanıyorum. Orada olumlu bir hafta sonu geçireceğimizi umuyorum.”

“Açıkçası dünya şampiyonasında 6. sıraya geri dönme adına puanlar almalıyız. GP2’deyken Katar’da gece yarışı tecrübem olmuştu. Hayatını gece sürdürmek çok özel bir duygu ve eğlenceli.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir