Mclaren Singapur'da Heyecan Dolu Bir Yarış Bekliyor

yazar:

kategori:

Singapur’da daha önce yapılan yarışlarda pek geçiş olmadı ve geçen seneki yarışta Fernando Alonso, kendisinden daha hızlı olan Sebastian Vettel’i yarışın çoğunda arkasında tutmayı başarmıştı.

Autosport’a göre DRS belirleme noktası 3. virajdan sonra, DRS kullanım noktası ise 5. virajdan sonra olacak.

Whitmarsh “Singapur’a performansımız karşısında büyük cesaretlenerek gidiyoruz.  Bunun yanında bu seneki yarışlarda gördüğümüz trendin devam etmesini bekliyoruz. DRS yine yarışı canlı tutacaktır.”

“Vodafone Mclaren Mercedes olarak gerçekten bir diğer aracın arkasında kalmaktan memnun olmayan sürücülere sahip olduğumuz için yeteri kadar şanslıyız. Ancak DRS’nin de yardımıyla birlikte çok heyecanlı bir yarış bekleyebiliriz.”

“Pist, tekerlek tekerleğe geçecek yakın ve heyecanlı mücadeleleri destekleyebilecek kadar geniş ve bu yarışta öyle olmasını umuyorum.” dedi.

Singapur’u kazanması gerektiği yarışlar arasında tutan Button “Burası en çok kazanmak istediğim yarışlardan bir tanesi ve Monaco ile Macaristan’dakine benzer bir yarış bekliyorum. Oralarda sezonun en iyi sürüşlerinden ikisini gerçekleştirmiştim.” dedi.

Hamilton “Belçika ve İtalya’da kazanabilecek araçlara sahip olduğumuzu düşünüyorum bu yüzden Singapur’a iyi ayarlarla gitmek ve bu ayarları antrenmanlarla sıralamalarda kullanmak istiyorum. Eğer her şey planlar dahilinde giderse pazar günü için iyi durumda olabiliriz.”

“Şampiyonluk artık neredeyse hesap dışına çıksa da en iyi sonuçlar için zorlamaya devam edeceğiz. Asla pes etmeyeceğim ve her zaman olduğu gibi kazanmak için süreceğim.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Her yarış haftası aynı sözleri duyuyoruz.Sonuç ''Red Bull durdurulamazdı, beklediğimizden daha iyi çıktı.''

  2. Mclaren Mercedes olarak gerçekten bir diğer aracın arkasında kalmaktan memnun olmayan sürücülere sahip olduğumuz için yeteri kadar şanslıyız

    Hamilton'dan bahsediyor sanırım. Button geçen yarış kimsenin arkasında takılı kalmadı 🙂

  3. McLaren, Singapur'da McLaren Dolu Bir Yarış Bekliyor.

  4. dimi tamam ozaman button olsun birinciii

  5. monaco tarzı bir yarış olacak ve bu pistte de yarış rbr ile mclaren arasında geçicek. umarım vettel dnf olur da sezona heyecan gelir. sıkıldık tren gibi olan yarışları izlemekten:

  6. Teşekkürler kırmayın kalbimizi lütfen hep redbull hep redbull nereye kadar =))

  7. tamam didem bu seferde siz kazanın redbull 2.olsunn bir yarış için kalp mi kıralım:Dgeçen sene vettel risk almadı alonso yu geçmek için pole çok önemli yine aslında redbull yine favori adamlar her pistte zımba gibi uçuyorlar bakalım birazda sıkıldım ben rekabet istiyorum şöle 1.ve 2.arasında 1 sn yada 2 sn olan yarışları istiyorum

  8. DRS yararlı olucaktır.Çünkü 5. viraj çıkışında her pilot hızlı olamıyor tümsekli ve ters açılı olduğu için.

    Geçtiğimiz Singapur yarışları gösterdiki bu pistte Lewis , Alonso, Vettel, Rosberg, Kubica Glock hatırladığım… pilotlar iyi. Yani geçiş yapacaksa bile anca bunlar yapar yinede.

  9. bence drs işe yarayacaktır , çünkü pist çok da hava koridorunda dönülecek virajlara sahip değil . yani arkada olan öndekine yakın kalıyor ve yerebasma gücü fazla olduğundan drs açan çok çabuk bir şekilde son hızına çıkacaktır ve geçişi yapacaktır diye düşünüyorum ama bakalım nasıl olacak 🙂

  10. mclaren burda favori olacaktır rbr ile

  11. Yusuf  Hitay avatarı

    drs pek bir işe yaramaz burada bana kalırsa, neredeyse düzlük yok ve pist çok dar.

  12. Yarışın heyecan dolu olmasının yanında kazanan takımda biz olursak çok iyi olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir