Rosberg: "Mercedes, Kazanacak Kadar Büyük Değil"

yazar:

kategori:

Mercedes ile daha uzun vadeli bir anlaşmanın sinyallerini veren 26 yaşındaki Rosberg, Ross Brawn’ın çabalarıyla takım yapısının gelişeceğini umuyor.

Brawn, Honda’nın spordan ayrılmasının ardından takımı küçültmüştü. İngiliz mühendis, çalışanların sayısını azaltma konusunda bu hafta Formula 1’in resmi internet sayfasına “muhtemelen biz biraz fazla iyimser davranmışız” demişti.

Brawn: “Çalışan sayısını, izin verilen sınırlara yükseltmemiz gerekiyor.”

Alman pilot Rosberg de buna katılıyor.

Rosberg: “Takım, kazanan bir araç üretmek için yeteri kadar büyük değil. Ama duruma tanıyı koyduk ve organizasyonu güçlendirdik”

“Şimdi hızlı bir şekilde gelişiyoruz ve sürekli olarak yeni yüzler ortaya çıkıyor. Bu da gösteriyor ki, gelişmek için büyük bir istek var”


Yorumlar

  1. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Rosberg yeteneksiz mi?Öyle bir araçla yaptıklarını görmedin mi?Büyük bir takımda şampiyon olacaktır.Ayrıca Hülkenbergin pol almasına ne demeli?

  2. alman hegomanyasından sevmediğim ve bence yeteneksiz pilotlardan biridir rosberg vede nick

    ralfi de eklemeliyim

    her alman başarılı olacak diye bir kaide yok.

  3. Takımın teknik ekibinde ciddi revizyonlar gerek ki zaten buna bu sene başında başladılar.Renaulttan gelen Bob Bell in takıma ciddi güç katacağı aşikar.Kendisinin 2005 te ki o dönemin tartışmalı hareketli kütle amotisörünü araca dahil ettiği söyleniyordu.Yaratıcı fikirlere sahip mühendisler ve iyi bir sermaye ile Mercedes istediğnie kavuşabilir.Bu konuda Aldo Costa biraz soru işareti gibi görünüyor.2005 te tasarladığı f2005 i ve son dönemlerdeki Ferrarinin araçlarını varayarsak ama yine de Mercedese Onun da güç katacağını düşünüyorum.
    Sağlam bir hiyerarşi ve sabırla Mercedes istedği başarılara ulaşacaktır.Ama bu zaman alacak ve bunun farkında gibiler.2012 bence çok kilit bir sene olacak işler tersine giderse çanlar çalmaya başlayabilir.Umarım Mercedes gibi köklü bir markayı F1 kaybetmez.

  4. Mercedes Gp kazanacak bir araç olursa; Sıralamalarda rosberg Pole alır. Yarışları Schumi alır.

    En son Monza'da Rosberg olsaydı Hamilton'un önünde 20 kez geçilmişti. Spa'da gördük 1 tur bile dayanamadı baskıya rosberg.

    Mercedes'te eksik olan şeyi, (aracın rekabetsiz olması ) kişi sayısına bağlıysa kapatıp gitsinler o fabrikayı!

  5. Senden beklediğimiz budur işte jet-man:))
    sevmediğini biliyoruz ama önyargısız bir şekilde saygı duymak…

  6. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Neden olması be Rosberg, Neden istemeyelim ki, ha Ferrariden Alonso kazanmış ,Ha Mercedesden Schumi benim için farketmiyor 2 sindede aynı taraftar kanı taşıyorum, sizler büyürseniz taraftarlarnız her zaman bütün kalbiyle size destek vermeye devam edicektir.Mercedes bir gün akzanan bir araç üretecek er yada geç üretecek.Ferrari VS MERCEDES, VS McLaren FighT! Geleceğin kapışması beklenen takımları saydım ilerde Mercedes Mclareni geçebilir büyüme seviyesi yükselirse neden olmasın.

  7. örnek veriyorum
    takım rbr gibi bir araca sahip olsaydı her ikiside takıma duble getirirdi.hemde her yarışta ama biri galip gelip diğeri 2.olurdu.
    yani diğer takımlar gibi birisi galip gelir diğeri 3. yada 4.olmazdı.şaşmazdı eminim.
    hep söyledim schumi her zaman schumi dir.sevemesemde saygı duymaya çalışıyorum.

  8. MGP hızlanacak elbet. Aldıkları yeni çalışanlar muhtemelen daha iyi bir araç hazırlayacak seneye. Ama şunu da unutmamak gerek ki öndeki Ferrari, Mclaren ve Red Bull armut toplamıyorlar. Onlar daha fazla kaynak ve şevkle hazırlanacaklar.

    İşin özü seneye de yarış kazanacak bir araç beklemiyorum tahminimce. Bakalım yanılayım bir kez de 😉

  9. Daimler Mercedes GP'nin çalışan sayısının arttırılmasına onay vermişti. Aslında bıyıklı başkanın Michael Schumacher konusundaki açıklamaları da Daimler'in bu işe tutkuyla yaklaştığını gösteriyor. Rosberg'in takımda kalması onlar için iyi haber. Eğer Mercedes güçlenirse, birinciliğe oynayacak ve sanıyorum Schumacher de aynısını yapacak. Gönlümdeki ideal senaryo bu..

  10. bu sene zaten gitti.bari birincilik görseydik

  11. Çok doğru.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir