Alonso Video Sohbet İle Soruları Yanıtladı

yazar:

kategori:

Soruların arasında Vettel’e geçilmesi de yer alıyordu.

Alonso: “Liderliğe çıkmamın tek nedeninin iyi bir kalkış olduğunu, Vettel’in er ya da geç beni geçeceğini biliyordum. Kalkışın ardından ikimiz de çok kararlıydık: O atak yapmada, ben ise savunma konusunda. Ama sonucuna bakınca, seyre değer bir geçiş oldu”

Takım arkadaşı Felipe Massa hakkındaki soruya Alonso: “Felipe ile birlikte olmaktan çok memnunum. Çünkü ikimizde aynı amaca sahibiz: Ferrari’yi zirveye geri taşımak, sadece gelecek sene için değil, bu sezon geri kalan yarışlar için de elimizden gelenin en iyisini yapmak”

Önümüzdeki hafta sonu yapılacak Singapur GP için İspanyol pilot, pistin araçlarına daha uygun olacağını ve bu nedenle galibiyet için bir şansa sahip olduklarını düşünüyor.

Gelecek sene için umutları konusunda Alonso: “Önceden birçok defa söylediğim gibi hedefimiz her zaman zaferdir. Çünkü biz Ferrari’yiz. Bu bizim DNA’mızın bir parçası. Şampiyonada şu anda ikinci olsam da 2011 kesinlikle beklentileri karşılamadı. Bu da hedeflerimizin neler olduğunu, hazırlıkların da çok önem arz ettiğini gösteriyor.”

Bu seneki araç için Alonso: “Dengesi iyi ama iş ayarlara ve performansa gelince ne yazık ki biraz zor. 2012’de umarım hızlı ve kazanan bir araca sahip oluruz”

Geçmişte izlerken en çok heyecan duyduğu ismin, geçişleri ve pistteki azmi ile Ayrton Senna olduğunu söyleyen Ferrari pilotu, Michael Schumacher’in sonuçlar açısından en büyük olduğunu belirtti.

Alonso ayrıca V12 motorlu Ferrari ile yarışmaktan keyif alacağını ekledi

Öte yandan Kubica için de konuşan Alonso: “Haberi duyduğumda Felipe Massa ve takımdaki diğer arkadaşlarımla kayak yapıyorduk. Hemen onun yanına hastaneye gittim. Hiç duymayı istemeyeceğiniz tipte bir haber bu”


Yorumlar

  1. 07.mehmet.ferrari avatarı
    07.mehmet.ferrari

    Yakışır Fanatik tifosi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir