Rory Byrne, Pat Fry'ın Kıskacında

yazar:

kategori:

Geçen günlerde Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo, kendisine Ross Brawn ve Rory Byrne’nin Maranello kökenli takıma dönmesinin teklif edildiğini ama buna karşı çıktığını açıklamıştı.

Bu sefer Omni Corse’nin haberine göre Benetton ve Ferrari’deki başarılar sırasında Ross Brawn ve Michael Schumacher ile birlikte çalışan Byrne’ye, 2012 aracına katkıda bulunması için Pat Fry’ın yaklaşımda bulunmuş.

Byrne, Ferrari ile geçen altın dönemin ardından Thailand’da emekliliğini yaşıyor ama Maranello’nun teknik gücünü arttırmak için Fry’ın listesinde yer alıyor.

2012 aracı için Ferrari çalışmalarına başlamıştı. Aracın daha alçak bir oturma planı olacağı, lastik ısıtma sorununu çözmek için de dingil mesafesinin uzayacağı söyleniyor.


Yorumlar

  1. Uçan HoLLandaLı  avatarı
    Uçan HoLLandaLı

    bu adam bir mühendislik dehasıdır .Adrian Newey ile Redbullu mağlup edecek tek adam.Birileri ciddi şekilde geri çağrırlarsa ortalık çok karışır

  2. rocco junior avatarı

    Fry pek çok büyük isme kanca attı bunlardan bir kısmını ekibe kattı.Zaten Rory amca Monza'da garajda bekliyordu ayrıca Ferrari görevi bitmiş değil part time çalışıyor.

  3. Ocak 2010
    diaz: Ferrari'deki bütün teknisyenler tarafından yapılan çalışmalarlarla ilgili çok soğuk kanlıyım. Dünyadaki en iyi teknisyenlere sahibiz.

    ——————————————————————-
    Çok sefer söyledim. McLaren'e üstü açık/kapalı taş atmak için herşeyi çok abartıyor. sadece kısa zaman içerisinde ise tüm demeçleri çöküyor. (bu haber ile de bir tanesi daha elenmiş oldu)

  4. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    monte istemiyor ama fry istiyor,
    anlaşılan şu paçalar tutuşmuş ferrari'de,
    ben Rory Byrne'in yerinde olsam yeni heyecan adına Brawn ve Schumi'nin olduğu Mercedes Gp'ye geçerdim (tabi teklif edilmişse)
    umarım Rory Byrne Mercedes'e gelir.

  5. Nihayet Ferrari doğru bir iş yapıyor.

  6. ola ki bryne brawn'a uyup MGP'ye geçerse ilginç olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir