Liuzzi: "Alonso Hâlâ En İyisi"

yazar:

kategori:

İspanyol gazete Marca’ya konuşan Liuzzi: “Kesinlikle Alonso’nun hâlâ en iyisi olduğunu düşünüyorum. En iyi değilse bile en komple”

“Aracını limitlere taşıyarak Ferrari’de çok iyi bir iş çıkardığını düşünüyorum.”

Mevcut F1 pilotları arasında potansiyeli en yüksek olanı için Liuzzi: “Takım arkadaşımın Daniel’i (Ricciardo) söyleyebilirim”

Vettel’in egemen görüntüsüne rağmen 30 yaşındaki Liuzzi, 2011’in sıkıcı olduğunu düşünmüyor.

Liuzzi: “Sıkıcı olduğunu düşünmüyorum. Son yıllara göre daha fazla geçiş, daha iyi yarışlar oldu”

“Belki Vettel ve Red Bull’un egemenliği sıkıcıdır ama yine de iyi bir sezon olduğunu düşünüyorum”


Yorumlar

  1. aşırı istekler konusunda en iyi…sponsor konusunda en iyi…birinci pilot olmayı belli atraksiyonlar la becerebilme konusunda en iyi…takım emirleri ile netice alma konusunda en iyi..şans konusunda en iyi…vücut bakımı(kaş aldırma ağda vs.) konusunda en iyi…turlarca istikrarlı bir şekilde bir pilotun arkasında takip konusunda en iyi…öndekilerin hata yapmasından dolayı puan toplama ve yarış kazanma konusunda en iyi…kibirli olma konusunda en iyi…kendisini olduğundan daha iyi gösterebilme konusunda en iyi…
    bu arada liuzzi italyan…herhalde ferraride yedek pilot belkide ikinci pilot olmak için şimdiden bir çalışma başlatmış olabilir. massa kadar birşeyler yapabilirim diye düşünüyor olabilir. bunun için öncelikle takım içerisinde belirleyici rolü olan birine şirin gözümek şart…alonso liuzzi gelsin dese kim hayır der ki?

  2. Harbiden, bende cok takdir etmistim kendisini o zaman 😀

  3. Ben ve benim gibiler onu çek beğenirken bazılarıda nefret edebilir.Bu sevme meselesidir ve renlerle zevkler farklıdır.Sever arkadaş edersiniz,dost edersiniz, kız arkadaş edersiniz eşiniz edersiniz… kimse benim sevdiğime karışmasın bende milletin sevdiğine yada sevmediğine karışmam.Herkes cismin bir ön yüzü birde arka yüzü vardır.Kimse bizlerin ön yada arka yüzümüze karışmasın ki bizlerde karışmayalım.Herkese saygımız var ama herkesinde biz ve savunduklarımıza saldırısı olmasın.İnsanları de insan olmaya çalışanlarıda seviyoruz.

  4. adam gibi adam smum

  5. alonzomanyaa  avatarı

    Boşver dostum tınlayan yok bunları artık, kendileri çalıp kendileri oynuyorlar…

  6. bu istatisliklerin daha dorusu kararların her sene değişebileceğini unutmamak gerekir, geçen yıl alonsoy'du (onlara göre), bu yıl vettel olur, button olur, hamilton olur hatta massa olur ne olursa olur, size göre odur başkasına göre budur flan çıldırmaya hiç gerek yok ne de olsa bu kalıp yavaş yavaş değişmeye başlayacaktır.

  7. en iyi
    en güçlü
    en yakışıklı
    en adam gibi adam
    en iyi pilot vs vs ! Ne gerek var bunlara Pilot olsun Ferrari de sürecek kadar yetenekli olsun yeter Kimseyle bişeyler yarışına girmesine gerek yok

  8. 07.mehmet.ferrari avatarı
    07.mehmet.ferrari

    Sizize verilecek en güzel cevap fanantik tifosi!

  9. Yine bir Fernando haberi ve yine acısı depreşen iki çakal..Bilindik bir görüntü..

  10. geçen sene sonunda bütün takım patranları alonso en iyisi dedi bu nokta dikktani çektimi ne bi italyan adam ne ispanyol basınına verilmiş demeç kabul etmek zor tabi

  11. Ortamı germeye gerek yok Luizzi için en iyisi Alonso'dur benim için Hamilton başkası için Schumi birbaşkası içinde Vetteldir. ortamı germenin gereği yok

  12. Alonso'nun ne kadar komple bir pilot olduğu 2010 abu dhabi'de ortaya çıkmıştır. 40 tur çaylağın 1 saniye arkasından giderek istikrar abidesi olduğunu kanıtlamıştır. Formula 1'in en iyi pilotu buysa, vay böyle sporun haline.

  13. iki noktaya dikkatle bakmak yeterli..yorumu veren İtalyan liuzzi ve demeç Marca'ya verilmişşş..oldu bitti konuşmaya gerek yok..

  14. rocco junior avatarı

    Kendi kişisel fikri saygı duymak ve boş tartışmalara girmemek lazım.Ben Liuzziye katılıyorum ama bu Ahmete göre farklı,Mehmete göre farklı.İnşallah temiz bir sayfa olarak kalır:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir