Massa: "Daha Uzun Yıllar Devam Etmek İstiyorum"

yazar:

kategori:

Yıllardır sürekli olarak geliştiğini söyleyen Massa “Şimdiki Felipe ile daha önceki Felipe’yi kıyaslamak mı? Çok daha fazla deneyimliyim ve önemli olan bu.”

“Eski Felipe her zaman her turda en hızlı olmak istiyordu ancak deneyim size ne zaman zorlamanız gerektiğini, ne zaman aracı ve lastikleri korumanız gerektiğini öğretiyor. Bir 10 sene daha devam eder miyim bilmiyorum ancak yıllarca devam etmek istiyorum.” dedi.

2009’daki kazasından sonra geçen sene dönen Massa beklenen performanstan çok uzakta kaldı ve sürekli olarak takım arkadaşı Alonso’nun gerisinde kalıyor. 


Yorumlar

  1. Ömer_Massa avatarı

    arkadaşlar bu adamı neden bu kadar eleştiriyorsunuz lütfen ya evet hala eskisi gibi olamadı ama daha uzun yıllar yarışıp yarışmayacağı felan size mi kaldı.adam kendine güveniyor en önemlisi bu.inşallah gelecek yıl Ferrariyle massa çok iyi işler yapacak…

  2. Gerçekten zevk alıyormu acaba yarışmaktan ?
    Geçen sene toparlanır dedik bu sene yine aynısın Massa
    Umarım Kubica aynı duruma düşmez umarım

  3. Oraya da yazarım sen dert etme =)

  4. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Massa uzun yıllar Ferraride kalmak istiyorum demiyor.Uzun yıllar F1 de bu sporun içinde kalmak istiyorum diyor.Okuduğunu bile anlamaktan aciz insanlar konuyu yine Alonsoya getirmiş.Kendi takımının haberlerinde (mclaren 2015 mercedes motoru) esamesi okunmayan kişiler yine Alonso ile besleniyorlar yazık..

  5. bence test pilotu olarak devam etmeli. cok sevdigim bir adam ama ben takim patronu olsam 1 yil daha katlanmazdim. 2 yildir toparlanamadi.

  6. rocco junior avatarı

    Massa,Ferrari için yarışmaya uzun yıllar devam ederse yandık:)

  7. Böyle ALonsoya peşkeş çekmeye devam edersen senelerce yarışırsın bir sorun olmaz bence

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir