Massa Singapur İçin İyimser

yazar:

kategori:

Ferrari bu sene sert olan lastikleri ısıtma konusunda sorunlar yaşıyor ancak Singapur’da yumuşak ve süper yumuşak lastiklerin kullanılacak olması Ferrari için iyi haber gibi görünüyor.

Massa “Singapur için Pirelli yumuşak ve süper yumuşak lastikleri getirecek ve bu lastikler bizim aracımıza sert olan lastiklerden daha fazla uyum gösteriyor. Eğer seçim serbest olsaydı kesinlikle bu lastikleri kullanıyor olurduk. Ancak lastik seçimi paketteki elementlerden birisi ve bu yarışta avantaj sağlamak istiyorsak sıkı çalışmamız lazım. Aracımızın Monaco cadde pistinde güçlü olduğu doğru, bu yüzden Singapur’a da iyimser gidebiliriz.”

“Scuderia Ferrari olarak şu an ile evim Sao Paolo’da yapılacak yarış arasında hedef yarışlar kazanmak olacak. Son 6 yarışta çeşitlikik fazla olacak ve umarım hepsinden iyi sonuçlar alabiliriz. Ancak sezonun bu noktasında takımın asıl odak noktasının 2012 aracı olmak zorunda olduğunu da unutmamalıyız bu yüzden daha önceden bu yarışlar için planlanan parçalar dışında 150 Italia’nın gelişim hızı yavaşlayacak.” dedi.

 


Yorumlar

  1. ama vettel kaza yapsa bile dediğin gibi sezonun kalan bütün yarışlarını sadece alonso nun kazanması gerekiyo kaldı ki weber hamilton ve button yine yarışmaya devam edeceği için imkansız oluyo yani o yüzden şu an adı aklımda değil hani hayatını kaybettikten sonra şampiyon olan pilot gibi vettel in önüne geçilmesi artık yarışmasa bile imkansız sayılır bence

  2. alonzomanyaa  avatarı

    Hiç belli olmaz büyük konuşmamak gerekir. evet %99 Vettel şampiyon, ha bu hafta ha gelecek hafta ama allah göstermesin bir kaza yapar 5-6 yarışa da çıkamaz olay biter.

    Şimdi bunlar dereyi görmeden paçaları sıvadılar, oteller tutuldu, formalar hazırlandı, o mana da yazdım ben.

    Geçen sene de son yarışta weber için değil vetel için hazırlamışlardı formaları. Weber puan olarak önde olmasına ramen.

    Böyle bir takım işte. Ne diyim..

  3. hadi bu hafta oldu öteki hafta ne olacak kaçınışmaz son sonuçtaaa

  4. alonzomanyaa  avatarı

    En çok istediğim de Alonsonun podyum yapıp, bu hafta için Vettel ve Redbull un kursağında bırakması şampiyonluğu..

  5. Ömer_Massa avatarı

    sana inanıyorum dostum.inşallah bu yarışta iyi bir sonuç alacaksın…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir