Hayal Kırıklığı Yaşamayan Mclaren Gelişimi Sürdürecek

yazar:

kategori:

Takımın sürücüleri Button ile Hamilton, şampiyona lideri Vettel’in 117 ve 126 puan gerisinde yer alıyorlar. Her iki sürücü 2’şer galibiyet almayı başarsa da kendi hataları ve yaşadıkları talihsizlikler sonucunda liderden uzakta kaldılar.

Jonathan Neale “Bu sene galibiyetler kazandığımız, çok iyi mücadelelerde yer aldığımız için mutluyuz ve sezon sonuna kadar bunu yapmaya devam edeceğiz. Tabi ki Vettel’in şu anda olduğu konumda olmak isterdik ve daha iyi iş çıkarmayı hedefliyoruz çünkü ikincilikten memnun değiliz.”

“Şu an ile gelecek sene arasında yarışlar kazanmaya kararlı olma dışında umudumuzu yitirme gibi bir şey söz konusu değil.”

“Önümüzde 6 zor yarış var ve bu 6 galibiyet şansı olduğu anlamına geliyor. Kazanmak için buradayız, aynı zamanda şampiyonluklar kazanmak için. Tamamiyle teslim olmamız için çok erken.” dedi.

Neale, tarihi rakipleri Ferrari’nin aksine bu seneki aracın gelişimini tamamen sonlandırmayacaklarını söyledi.

Nelae “Gelecek seneye daha ilk baştan hızlı ve dayanıklı olan bir araçla başlamaya kararlıyız. Takım içerisindeki odaklanma artık gereksinime göre değişiyor. Kasım ayının sonuna kadar devam eden uzun sezonda, gelecek sene için bir şey yapmadan kaynakların % 100’ünü bu seneye harcamak mümkün değil.”

“Bu mümkün olabilir ve Ferrari’nin söylediklerinin aksine bu seneki araçta yapılacak güncellemelerin çoğunu gelecek seneki araçta da kullanabiliriz. Kurallarda evrim olacak. Bu seneki araçtan hâlâ performans çıkarmak mümkün ve bu gelecek sene için bilgilerimizi geliştirebilir.” dedi.

 


Yorumlar

  1. ben de onu düşünüyordum. Eğer silverstone'daki tablo gerçekse egzoz mevzuu yasaklanınca en arkaya Mclaren düşecek gibi. Şimdiden başlamışlardır zaten çalışmaya ama denemeleri yarışta yapmazlar gibime geliyor. Cuma bile tehlikeli.

  2. Çok doğru söylüyosun yusuf eski egzosla silverstonda berbat bir performans çıkarmıştık. En azından takım eski egzos sistemini cuma antreman seanslarında denemeli bence

  3. Yusuf  Hitay avatarı

    bir iki yarışı feda edip, eski tip egzoz düzeni ile denemeler yapılabilir aslında. ancak büyük takımların yapabileceği bir durum değil tabi bu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir