Irvine: "Schumacher Artık Düşüş Evresinde"

yazar:

kategori:

Auto Bild’e konuşan Irvine “Kendisinde ya da takımında bir numara yok. Artık düşüş evresinde, bu yüzden Mercedes düşüşte olan bir hisseye yatırım yapıyor.”

“Michael kesinlikle süper bir sürücüydü. Herkes onun lider olduğunu, en iyi geliştirici olduğu gibi bir çok şey söylüyordu ancak bunlar saçmalık. Sadece en yetenekliydi, inanılmaz araç kontrolüne sahipti ve inanılmaz hızı vardı.” dedi.

Schumacher de geçtiğimiz günlerde “Eskiden olduğu kadar iyi ya da mükemmel miyim? Muhtemelen hayır. Ancak 42 yaşındayım. Yeteri kadar iyi miyim? Buna kesinlikle evet diyebilirim.” demişti.

 


Yorumlar

  1. Radyo da yanık bir türkü mü var…

  2. Bu habere bu resmi koyan adminleri kutuyorum

  3. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    irvine sığırın tekisin. böyle çıkıp çıkıp kasten yorumlar yapıyorsun. belçika, italyadaki performanslarını görmene rağmen… şu otomobil tamda schumacher'İn istediği gibi olsa hepinizin çenesini kapatacak. zaman yakındır.

  4. tipe bak…

  5. Boşver ya! kim takar ki

  6. Kerem Toprak avatarı

    "Michael kesinlikle süper bir sürücüydü. Herkes onun lider olduğunu, en iyi geliştirici olduğu gibi bir çok şey söylüyordu ancak bunlar saçmalık. Sadece en yetenekliydi, inanılmaz araç kontrolüne sahipti ve inanılmaz hızı vardı." dedi.

    hem öyle hem böyle nasıl oluyo şimdi anlamadım ben. Irvine senide biliyoruz konuşturma beni şimdi. Bi traş ol rahatla allahaşkına::) daha başkada bişey demiyorum..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir