"Button Özel Bir Şey Yapmıyor – Hamilton Red Bull'a Geçmeli"

yazar:

kategori:

Bu görüş Ferrari ve Jaguar takımlarıyla yarışmış Eddie Irvine’a ait. Auto Bild ile olan röportajında Irvine “Jenson özel bir şey yapmıyor. Sadece makul iş çıkarıyor.”

“Bir daha şampiyon olamayacağını biliyor ve ona göre sürüyor. Lewis ise bir daha şampiyon olmak istiyor bu yüzden çok agresif.”

“Sadece diğerlerine karşı değil kendisine karşı da savaş veriyor. Bazı yarışlarda tamamen aptal gibi davranıyor.” dedi.

Irvine ayrıca Hamilton’u Red Bull’da görmek istediğini söyledi.

Irvine “O zaman Sebastian’ın ne kadar iyi olduğunu görebiliriz. Ve bunu yapabilir çünkü zaten bildiğimiz bir şey onun Alonso’yu aynı takımdayken yenmiş olması.” dedi.

 


Yorumlar

  1. irvine , git emekliliğinin tadını çıkart. Boş boş konuşma. Sen kaç kez şampiyon oldun? Şampiyon olmak için ne yaptın? Ağzı olan konuşuyor.

  2. bence biri sana alonso nun 2001 de hamilton un 2007 de yaroşmaya başladığını hatırlatmalı biri sana alonsonun o 2 dünya şampiyonluğunun ilkini kazandığında daha GP 2 de bile yarışmadığını 2.sinde de
    ancak GP2 de yarıştığını hatırlatmalı……

  3. 2 dünya şamğıyonluğu 27 yarış galibiyeti 20 pol sanırım bunlarda hamiltınu ezmeye yeter ben sölemiom tablo sölüyo saygılar…

  4. muratc MP4-26 avatarı
    muratc MP4-26

    -Alonso fan i arkadaslara söylüyorum.
    -Bu tartisma burada senelerdir devam ediyor.
    -2007 sampiyonasi sonunda FIA FORMULA 1 resmi genel klasmanda HAMILTON-ALONSO dan önce siralanmadi mi?
    -E o zaman HAMILTON, ALONSO yu 2007 sezonunda CAYLAK sezonunda yenmistir.
    -Ben söylemiyorum TABLO Ne Söylüyorsa onu OKUYORUM.
    -Saygilar.

  5. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Şu anda Alonsonun şu veya bu takıma gitmesi gibi bir polemik yok.Olsaydı değerlendirirdik.Alonso farklı takımlarda farklı insanlarla çalışmış bu konuda da tecrübelidir.Lakin hamilton mclarenden başka biryer görüp bilmediği için alışma sürecinde sıkıntı çeker.Tıpkı küçük yaşta evlendirilen kızların anne ve babasını özleyip ben annemi isterim ben evimi isterim demesi gibi olur.

  6. Aynı sözleri Alonso için söylesen daha uygun kaçardı dostum 😉

  7. Hamilton ile Vettel aynı takımda yarışırlarsa çok kaza yaparlar.

  8. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    2007 de sadece hamilton yoktu ki.Rakip sayısı birden çok fazlaydı.Yüzüne karşı Küfür eden mekaniker .Raikkoneni bırakıp biz Alonsoya karşı yarışıyoruz diyen ron dennis.Buna rağmen 109 ar puan 4 er zafer 12 şer podyum yenilgiyse irvineye bravo.
    Getirin hamiltonu redbulla bakalım neler olacak.3 yıldır takımın gözbebeği olan vettelin yanına getirin.Koskoca takımın patronuna "didi " diye hitap edebilecek kadar takımın esas oğlu olmuş olan vettelin yanına getirin.Webberi milyonların gözü önünde uğruna harcadıkları vettelin yanına getirin.Çifte dünya şampiyonu ünvanlı adamın yanına getirin.Getirin de görün başınıza gelenleri.Horner Didi ve vettel birleşir ve hamiltonu bozuk para gibi harcarlar.Sürüden ayrılan kuzuyu kurt kapar.

  9. :)) Doğru valla. Ama Alonso'nun da hakkını yememek lazım. Hamilton'un arkasında Webberin Vettel arkasında kaldığı gibi kalmadı sonuçta. Nerdeyse kafa kafayaydılar. Ki bana göre bu Alonso'yu Button'dan bir nebze daha iyi yapıyor.

  10. "Ve bunu yapabilir çünkü zaten bildiğimiz bir şey onun Alonso'yu aynı takımdayken yenmiş olması." Alonsocuları karşına aldın Irvine 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir