Red Bull'un Gözü Mclaren Sürücülerinde mi?

yazar:

kategori:

Button’un gelecek sene takımda kalması beklenirken 2013 için anlaşması bulunmuyor. Son günlerde ise Button’un adı Ferrari ile anılıyor.

Red Bull takım patronu Christian Horner ise Mark Webber ile olan anlaşmalarının sadece 2012 için olduğunu ve 2013’te Button ya da Hamilton’u isteyebileceklerini işaret etti.

Horner “Hem Button hem de Hamilton’un gelecek sene sonunda anlaşmaları bitiyor ancak onlar Mclaren sürücüleri ve bizim oraya dahil olmamız iyi olmaz.”

“Her ikisi de olağan üstü sürücüler.” dedi.

 


Yorumlar

  1. lewisi inşallah redbull
    da görürüz

  2. Hamilton ve Vettel eğer aynı takımda 1 numara olmak için mücadele ederlerse jenerasyon olarak yakın oldukları için müthiş bir mücadele gösterebilirler bu da geçmişte yaşanan Senna Prost mücadelesinin günümüze uyarlanmış modeli olabilir. umarım böyle olur ve bizim için F1'i izlemek daha çekici hale gelir. Hamilton giderse eğer yerinede Kimi yi tekrar getirmek isteyebilirler ve Formula 1de gerçekten çılgınca diye nitelenecek olaylar başlar… ama Horner ateşle oynadığının bilincinde değil gibi geliyor. saygılar

  3. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Bence kazanın ötesinde cinayetler yaşanır! 2010 Türkiye'de olan olay Vettel ve Hamilton arasında olsa heralde padokta yumruk yumruğa dövüşürlerdi. Takım Vettel'i tutacak olursa Hamilton zaten önünden geçmez o takımın garajının bile

  4. Button, Vettel ile beraber yarışabilir ama Hamilton için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Hamilton-Vettel ikilisi çok kaza yapar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir