Massa: "Singapur'da Daha Rekabetçi Olabiliriz"

yazar:

kategori:

İtalyan takım, umutlu gittiği Spa ve Monza’da galibiyet mücadelesi verememiş, Red Bull ve Vettel aldığı galibiyetlerle farkı arttırmıştı.

Ama bu iki piste göre çok farklı olan Marina Bay için Massa, liderlerle aradaki farkı kapatacaklarını düşünüyor.

Massa: “Son yarışlardakine kıyasla kesinlikle daha iyi olacak. Çok rekabetçi değildik. Bu yüzden burada daha rekabetçi olabileceğimizi umuyorum”

“Monza, virajları, düzlükleri, yere basma kuvveti ve hatta lastiklerle ilgili değildi. Umarım aracımız burada daha iyi davranış gösterir. Elbette araçta çok fazla yeni parçamız yok ama burası farklı bir pist. Bu yüzden daha rekabetçi bir araç görebiliriz.”

“Beklentiler her zaman daha iyisini yapma yönündedir. Ama bekleyip göreceğiz. Farklı bir pist, her şey farklı. Bazı iyi iş çıkaramayacağımızı beklediğimiz yerde iyi olduk ama iyi olmayı beklerken bazı yerlerde olamadık. Bu yüzden bir şey söylemesi zor. Burada işlerin nasıl gideceğini bekleyip göreceğiz”

Bu sene sadece Alonso bir galibiyet almalarına rağmen Massa, Ferrari’nin sezon içinde büyük bir ilerleme kaydettiği, kendisinin de son yarışlarda şanssız olduğunu ifade etti.

Massa: “Sezon içinde geliştik. Sezona çok iyi bir yönde başlamadık, özellikle sıralama konusunda. Ama performansımız çok gelişti”

“Ama yarışlarda çok ama çok şanslı değildim. Spa’da lastiklerde bir sorun yaşadım ve son yarışta başka bir araç bana çarptı. Çok ama çok şanslı olmadığımız doğru ama sıralama için yoğunlaşmalı, aynı yönde ilerlemeli, hatta daha da gelişmeli ve yarışın başından sonuna kadar ortalardan uzak, doğru yarışı ortaya koymalıyız”


Yorumlar

  1. Ömer_Massa avatarı

    sana sonuna kadar güveniyoruz Felipe…

  2. Ben sana vereyim, sen de geçersin. Normaldir.

  3. RAİKKONEN  41 avatarı
    RAİKKONEN 41

    sana rbr7 verseler yinede alonsoyu geçemessin dostum

  4. massa ya hep güvendim hep de güveneceğim….umarım bir gün eski performansına döner…

  5. hep aynı hikaye bakalım pazar günü neye bahane bulacak yok pit ekibi yok lastik yok strateji. ama massa hep suçsuz.

  6. Alonso rekabetçi olabilir sen değil

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir