Hamilton, Vettel'e Şapka Çıkarıyor

yazar:

kategori:

Hamilton: “Bu sene olağanüstü olduğunu düşünüyorum.”

“Gerçekten ama gerçekten iyi sürdü. Biri hariç bütün yarışlarda ilk ikide yer aldı. Bu yüzden fazlasıyla istikrarlı, fazlasıyla kontrollüydü”

“Karakteri, tavrı çok profesyonelceydi. Çok az hata yaptı ve iki küçük hatası da çok büyük şeylere mal olmadı. Bu yüzden ona şapka çıkarıyorum. Muhteşem derecede iyi bir iş çıkardığını düşünüyorum”

Geçen sene en genç şampiyon unvanını Hamilton’dan alan Vettel, bu sezon 8 zafer elde etti ve 13 yarışın 12’sinde podyuma çıktı.

Bununla birlikte Hamilton’un takım arkadaşı Jenson Button da Sebastian Vettel’i övdü; Red Bull pilotunun geçen seneye göre daha iyi performans gösterdiğini belirtti.

Button: “Geçen sene şampiyon olmasından önce kazanabileceğini düşünmediğimi söylemiştim. Çünkü çok fazla hata yapıyordu. Bu benim görüşüm; açıkçası bana katılmayacak ama bu sene gerçekten iyi sürüyor.”

“Hızından öte, çok daha az hata yaptı. Aracın içinde sürüş esnasında kendine çok güveniyor görüntüsü çizdi”

“Kötü bir araçla şampiyon olamazsınız; iyi bir araçla şampiyon olursunuz. Altında harika bir araç var ama o da o araçla mükemmel bir iş çıkardı”


Yorumlar

  1. Hakkaten alperdunga çok boş bir laf etmişsin…

  2. İyi araç + iyi pilot = Başarı.

    Herşeyin araç olduğu dogru bu dönemler, ama iyi olmayan bir pilotta kazanamaz.

  3. Kendi kabahatini örtmek için başkasını övmek, basit bir savunma mekanizması. Gridde Redbull'a en yakın araçla ve tüm takımın ilgisiyle yarışıyor ama 5 pilottan sonuncu. Devam et küçük enişte…
    🙂

  4. Çok doğru!

  5. "Kötü bir araçla şampiyon olamazsınız; iyi bir araçla şampiyon olursunuz. Altında harika bir araç var ama o da o araçla mükemmel bir iş çıkardı"

    sanıyorum bu cümle "iyi araçla şampiyon oluyor ya" klişesini savunan at gözlüklü fanatiklerin çenesini bir nebze kapatır..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir