Alonso, Lastik Aşınmasının Fazla Olmasını Umuyor

yazar:

kategori:

Red Bull ve SEbastian Vettel bugünkü antrenman seanslarında ön plana çıktılar ve Alonso, Ferrari’nin lastikler üzerinde daha nazik olmasının kendilerine yarışta avantaj sağlayabileceğini düşünüyor.

Alonso “Uzun sürüşlerimiz iyiydi. Normalde burada lastik aşınması fazla oluyor ve bu bizim için iyi bir şey çünkü aracımız lastikleri bazılarına göre daha iyi korunuyor gibi görünüyor. Eğer lastik bozulması olursa o zaman bize fırsat doğabilir.”

“Geçen sene burada cuma günü biraz sorun yaşamıştık ve sıralamalarda tekrar yukarıdaydık. Umarım yarın da benzer olur ve en iyi pozisyonlar için mücadele veririz.”

“Ancak gerçekçi olursak Red Bull bugün çok güçlü göründü bu yüzden kolay olmayacak. Ancak daha iyi olması için dua edelim.” dedi.

Red Bull’a göre özellikle tek turda dezavantajlı olmalarına rağmen Alonso, aracının dengesinden memnun olduğunu söyledi.

Alonso “Aracımızdan az çok memnunuz. Ancak burada lastiklerden maksimum performansı ancak 2-3 turda alabildiğiniz için aracın tam potansiyelini ortaya çıkarmak zor olabiliyor.”

“Her zaman trafik oluyor ve bu sefer sarı ve kırmızı bayraklar da vardı. Bu yüzden zamanlar biraz karışmış olabilir.”

“Bu tür nedenlerden dolayı iyi performans sergileyemeyen birkaç hızlı sürücü olduğuna ve bu nedenle önde olmuş olabilen bazılarının olduğuna ve yarın biraz zorlanacaklarına eminim.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Ayrıca Schumacher'in her yarışta yağmura bel bağlaması da artık normalleşti. Haa,ben Schumacher'i kötülemiyorum.Kesinlikle F1'e gelmiş en iyi pilotlardan birisi.Ama madem tartışma çıkaracaksınız kendi desteklediğiniz isimleri de unutmayın.Hem Alonso sürekli şartlara bel bağlayan biri olsa şampiyonada Lewis'in önünde olmazdı öyle değil mi 🙂

  2. Arkadaşlar madem bu kadar önemsiz siz neden bu konuya bel bağlıyorsunuz ? Adam haklı konuşuyor.Lastik ısıtma sorunu var tabii ki fazla aşınırsa bu sorunu fazla çekmeyecek.Bunu hepinizin akıl ettiğinden eminim ama işte adamın her demecine laf atmak zorundasınız.Bu kronikleşti.Normaldir.

  3. hadi cemooooo yürrü

  4. ne oldu hiç alonsocu gelmemişmi.vah vah üzüldüm sizin için.şimdi kime sataşacaksıznız acaba.

  5. hamilton araçtan daha fazlasını çıkarmak için agresif olmama gerekir diorrr ama bu alonsooo lastik aşınmasına bel balamışlşşşşşşşş bende bol sabırlar dilerim alonsoculara

  6. bak yaaa…bak yaaa…bel bağladığı konuya bak…santander sponsor desteğiyle ferrari birinci pilotu olmuş biri bunu söyleyen bu arada…yazık….ferrariye ve gerçek ferrari fanlarına bol sabırlar temenni ederim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir