Singapur Yetkilileri Bordürleri Sağlamlaştırmak İçin Uğraşıyor

yazar:

kategori:

Çalışmaların ilk seansı plastik bordürlerin kalkması nedeniyle yapılan çalışmalar sonucunda 30 dakika geç başlamıştı. Ancak sorunlar bitmedi ve 2. antrenmanlarda devam etti.

Önümüzdeki 2 gün benzer sorunların yaşanmaması için FIA yetkilileri çalışıyorlar ve son antrenman öncesinde sağlam bir çözüm bulunması bekleniyor. Şu anda pistin bazı virajlarındaki plastik bordürler kaldırılmış durumda.

Planlananlara göre 3 ve 7. virajlardaki bordürler kaldırılıp boyanacak ve sürücülerin o bölüme çizilecek beyaz çizginin dışına taşmaması söylenecek.

14. virajda viraj girişindeki bordürler kaldırılacak ve 10 ile 13. virajlarda benzer sorunların olmaması için uğraşılacak.

Ancak FIA yaptıkları konusunda esnek davranacak ve takımları tam olarak 3. antrenman seansı öncesinde bilgilendirecek.

 


Yorumlar

  1. bunlar Türkiye'de olsa Webber efendi sallar dururdu. Konuya gelirsek organizyon çok kötü Singapur'da ilk yıllarında ise tünelde yüksek gerilimden dolayı araçların vites kutularında arıza oluyordu. gece yarışı olması dışında hiçbir albenisi olmayan bir yarış ki zaten organizatörleri 2012'den sonra çıkmayı düşünüyorlarmış bu iyi bir haber.

  2. Muammer UYAR avatarı

    Doğru söyleyin lan Çin den aldınız demi o bordürleri 🙂

  3. Sadece dikatli olun demekle ne kadar tehlike önlenebilir soru işareti ?
    Bordur olması gerekirken sadece çizgi… çok güvenli.. 🙂 Teknolojinin bu seviyesinde sorunr bak bordur yerinde duarmıyor tutun şunları 🙂

  4. Bes para etmez ve belkide tum sezon harcanan benzini bir gecede harcayan cok cevreci elektrik aydinlatmali dandik pistler takvimde, bizim muhtesem pistimiz takvim disi, gercekten icler acisi bir durum..

  5. ilk defa böle bi haber duydum nie yartışa saatler kala bu işler yapılmaya çalışır anlamam

  6. Pist dökülüyor resmen. Böyle bir pist var iken İstanbul'un takvimden düşmesi çok acı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir