Singapur 2012'den Sonra Takvimde Olmayabilir

yazar:

kategori:

Singapur’da 2012 yılında 5. gece yarışı düzenlenecek ve bunun son olması ihtimali var.

Singapur Sanayi ve ticaret Bakanı Teo Ser Luck,: “Görüşmeler devam ediyor olsa da, F1 yarışlarının Singapur’a gerçekten de değer kazandırıp kazandırmadı, amaçlarımıza ulaşmamızı sağlayıp sağlamadığı daha önemli.”

“(Yarış), motor sporları sahnesinde Singapur’a değer katmıştır ama bundan daha fazlası göz önüne alınmalı”

“Bu yüzden ekonomik veya sosyal, her bir etkeni değerlendirmeliyiz ki biz şu anda o safhadayız”


Yorumlar

  1. En son F1 2011 çıktı ve yorumlara göre oldukça güzelmiş 🙂

  2. F1 2010, 2011 ikisi de var codemasters'ten

  3. katılıyorum pilotlar arası husumetler de olmasa hiç izlenmez sanırım. Redbull liderliği yüzünen söylemiyorum ama hiç tadı kalmadı artık.

  4. bilgisayar oyunu olarak su an hangi formula oyunu war?

  5. schumacher_brothers avatarı
    schumacher_brothers

    Valensiya cadde pisti dahil olma uzere takvimden cikmasi gereken pistlerden biri .Bernie avrupa disina cok cikti zaten avrupata yaris kalmadi

  6. Alonso-Button avatarı
    Alonso-Button

    Valencia,Bahreyn,Abu Dhabi den daha güzel bir pist.Gece olmasa ilgi çekermiydi yada bu kadar heyecanlandırmıydı bilinmez.

  7. 2013 için bizim şansımız varsa sonuna kadar kullanılmalı ama görünen o ki artık bazıları için F1 birşey ifade etmiyor.Yani demek istediğim F1 aslında cazibesini kaybetmeye başladı her ne kadar gelişen ekonomiler bu spora yönelsede gelişmiş ekonomiler buna ihtiyaç duymuyor örneğin Fransa F1'in ülkesine birşey kazandırmadığını açıklamıştı, Almanya artık Nurburgring'deki yarışlara maddi destek vermeyeceklerini açıkladı. İspanya 2 yarışından birini feda etmekten çekinmiyor. Çin'in önümüzdeki yıllarda takvimden çıkabileceği söyleniyor. Singapur'da yarıştan çekilebileceğini söylüyor. Ortada Çok ironik bir durum var. Gelişen ülkeler aslında F1'i deyim yerindeyse taşeron olarak kullandı ve artık buna ihtiyaç duymuyorlar ama Batmakta olan ülkeler (Yunanistan,Bulgaristan) bu sporda yer almak için yırtınıyor. pilotajın ve mekaniğin geri planda kalması atakların oldukça suni hale getirilmesi Kers, çabuk aşınan lastikler DRS gibi F1'in ruhuna ters olan bazı envanterlerin kullanılması izleyicilerin ve düzenleyen ülkelerin heyecanını öldürdü gibi duruyor.

  8. tek özelliği gece yarışı başka bi şe yokkkk

  9. oyunda bile keyif vermiyor.
    o kadar yani.

  10. Valensiya'dan daha ilgi çekici kesinlikle. Ama monako tadı veremiyor düz keskin virajlar. Pilotları yormaktan başka bir şey değil. Geçiş yapılamıyor, yüksek hız yok, özel bir virajı yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir