Williams, Raikkonen'i Reklam Malzemesi Mi Yaptı?

yazar:

kategori:

Singapur padoğunda konuşulanlara göre Williams Başkanı Adam Parr, 2007 dünya şampiyonunu merkezlerinde ayrıntılı bir geziye çıkardı.

Auto Motor und Sport’un haberinde bu ziyaretin Monza’dan önce Çarşamba günü gerçekleştiği yazıyor.

Adam Parr bu hafta sonu Singapur’da görülmedi.

Dergiye ayrıca bu ziyareti farklı açıdan ele aldı.

Auto Motor und Sport: “Raikkonen, diğer ilgili taraflar için bir destek güç olarak kullanılmış olabilir.”

“Bu şekilde sponsorlardan 1-2 Milyon $ daha gelebilir.”

Öte yandan 31 yaşındaki Raikkonen için Auto Motor und Sport: “Pistlere geri dönmek istiyor. Ve yarışlara artık kendisinden para vermek istemiyor”

Yine bahsedilene göre 2012’de Williams’ta Pastor Maldonado’nun yanındaki koltuk için Adrian Sutil, Jules Bianchi, Giedo van der Garde, Vitaly Petrov ve Romain Grosjean aday.

Auto Motor und Sport, Sutil bunu yalanlamış olsa da Alman pilotun Monza’dan önce Çarşamba geç saatlerde Williams’a gittiğini yazdı.

Sutil-Williams birlikteliği, Nico Hulkenberg için olumlu bir gelişme olarak algılanabilir ve bu şekilde 2012’de yarışlara dönebilir.

Hulkenberg: “Çok fazla söz ve söylenti var ama ben sadece kendime yoğunlaşıp olanları seyrediyorum”


Yorumlar

  1. WILLIAMS para için her şeyi yapar dergi doğru açıdan bakmış. Shumi'nin falan yerine gelmek varken williams nedir

  2. Burak Soylu avatarı

    2012 senesi için Williams-Renault ikilisi Juan Pablo Montoya – Kimi Raikkonen.. Çok manyak olurdu.. Keşke böyle br ihtimal olsa

  3. raikkonen-schumacher ikilisi daha müthiş olurdu : )

  4. kimmmppa kardeşime katılıyorum.williams kim kimi kim.renault u haşlayan kimi williamsı kızartma yapar.kimiyi acayip özledim.tarifi na mümkün.dönsün ama rekabetçi bir takımla.

  5. Raikkonen Montoya ikilisi 2012 sezonunun en havalı ikilisi olur 😀

  6. RAİKKONEN  41 avatarı
    RAİKKONEN 41

    RAİKKONEN-MONTOYA İKİLİSİ SÜPER OLURDU ÖZLEDİK İKİSİNİDE

  7. Allah aşkına Juan Pablo MONTOYA'yı getirin!!!

  8. Yoksa Raikkonen mi Williams'ı reklam malzemesi yaptı?

  9. Bence Williams, Rai' yi ikna etmeye calisiyor. Parada anlasirlarsa olabilir ama ben sanmiyorum Williams ile donecegini, bir yil daha bekleyip ihtimallere gore Mercedes, Redbull veya Mc Laren' den biri ile donebilir.

  10. McLaren olacaktı k.bakmayın efsane takıma saygı 🙂

  11. MaLaren, Ferrari, Williams waw müthiş olur. Yeni dönemde pilotajın aracın önüne geçmediği bi devirdeyiz, Rai olur da Williams la dönerse Spa yı kazanırsa çok gülerim 🙂 yapar mı yapar.

  12. belki basamak olarak kulllanabilir…williamsı…

  13. kimi giridin en yavaş takımlarından biri olan williams la geri dönmezzzzzz

  14. Önemli değil ben anladım zaten İnş döner.

  15. Kesinlikle moda oldu bu aralar paralı Pilot. teşekkür ederim ama ben değiştirmedim nasıl oldu bende anlamadım ama daha önce kullanmıştım bu avatarı

  16. Dilegim dönmesi yönünde düzeltiyim

  17. Dedikleri gibi reklam amacı olabilir. Hoş bir şey değil gibi ama parayla pilot alınan bu zamanlarda normal.

    P.S. Yeni avatarın daha renkli ve güzel olmuş 😉

  18. Umarım Bu sessizliğin altından bir anlaşma çıkar

  19. Kesinlikle F1 e dönecek diye birşey yok ama Bu adam F1 e şuan hangi takımla İkinci kariyerine başlarsa bu harika olur. Frank Williams öyle bir insan değil görünüşe göre.

  20. Aslında ilk çıktığında bu haber Raikkonen'in menajeri Robertson tarafından yalanlanmıştı ama o günden itibaren haberler daha da çok çıkmaya başladı. Bundan sonra da iki taraftan da ses çıkmadı 😀 Bakalım neler olacak, gelecek bize ne getirecek ?

  21. Kimi, Williams fabrikasının ziyaretinden sonra ertesi gün tekrar Frank Williams'la bir araya gelmiş.Seninde dedigin gibi reklamla yakından uzaktan alakası yok. Tabiki f1 dönecek diye de birsey yok.Sadece dilegim bu yönde..

  22. O eric denen adamın bir sözü bir sözünü tutmuyor. Williams Yada Kimi ciddi olmasa Bu tür haberlere şimdiden Kimi yada Willimas tarafından nokta konukmuştu. Takip ettiğim kadarıyla F1 Dünya basını bu ikiliyi konuşuyor bakalım sonu ne olacak.

  23. Kimiyi nasıl reklam markası yapacaklar onu anlamadım. Adam gelmiş Williams fabrikasını gezmiş mi baştan sona kadar gezmiş. Silah zoru ile getirecek halleri yok ya Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Kimi dönerse harika olur çok mutlu olurum Efsane ile bütünleşmiş olurlar. Kimi ile anlaşamazlar ise O koltuğun sahibi Romain Grosjean olacağını düşünüyorum Motor desteği ile gecek Romain buda Williamsın işine yarar. Sutil Romain ikilisi harika olur. Yada Kimi Romain ama Williams bir tane sponsorlu pilot yarıştırmak istiyor. Umarım Sutil gibi bir yetenek boşta kalmaz.

  24. Ayrıca ben Williams'tan zamanında Eric'in yaptığı türden bir açıklama görmedim aslında duruma oldukça güzel yaklaştılar, bu özel bir ziyaret hakkında konuşamayız dediler. Bu haberleri alevlendiren F1 basını, Williams takımı değil şu an. Eğer bu tutumları devam ederse isterse 10 milyon kazansınlar helali hoş olsun 😉

  25. Eğer yaptıysa Kimi'nin Renault için verdiği demecin bir benzeri yolda xD Ayrıca Kimi yarışlar için kendi cebinden para ödemiyor bazı Fin markalarının sponsorluğu ile beraber bu sene rallide kendi takımı adına yarışıyor 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir