Ferrari Singapur'da 2012 Kanadını Denedi

yazar:

kategori:

İspanyol gazete Marca’nın haberine göre Fernando Alonso’nun takımının bu sezonki mücadeleyi bıraktığının açık göstergesi, Cuma antrenmanlarında denediği 2012 özelliklerindeki ön kanat.

Haberde bazı diğer çözümlerin de Singapur’da denendiği yazdı.

Yarışlara pek gitmeyen Paolo Benedetto adındaki bir takım üyesinin pit yolunda, kısa antrenmanda denenen özel boyalı 2012 parçalarının resimlerini çektiği belirtildi.

Takım Patronu Stefano Domenicali: “Şimdiden itibaren Cuma günleri, gelecek senenin parçalarını test etmek için de zaman harcayacağız”

HRT’den bir mühendis olan Toni Cuqeruella, Singapur’da görülen Ferrari’nin 2012 kanadının, bir Red Bull aracı için tasarlanmış gibi göründüğünü belirtti.

El Mundo’ya konuşan Marc Gene: “Şimdi kaynaklarımızın tamamını gelecek senenin aracına tahsis ediyoruz.”

“Gelecek sene egzoz beslemeli difüzörlerin yasaklanacak olması, takımların tasarımlarında yaratıcı olmaya zorlayacak.”


Yorumlar

  1. EBD yasaklanacak fakat Newey boş durmayacak. adam tilki gibi kurnaz. kafası sürekli çalışıyor. sıralama ve yarış sonlarında, pitten geçişlerde diğer araçları nasıl izliyor görüyoruz…

  2. umarım sen haklı çıkmazsın,
    ama mc laren en çok biz etkilendik demişti

  3. peki pist ıslakken neden mclarendan 1 sn yiyodu ferrari de pist kuruyunca mclarena 1 saniye takmaya basladı ?? demek kural değişikliği etkilememiş , ayarlardan kaynaklanmış . ferrari 10-20 kmh daha fazla basıyodu zaten .

  4. EBD Yasaklanınca Ferrari otomatik olarak diğer takımlara karşı 1 saniye avantaj yakalayacak ingilterede gördük Mc laren ve Redbull düşünsün.

  5. Ferrari 2022 kanadını denese bile fayda yok. Yenilik lazım , diğerlerini kopyalayarak bu iş yürümüyor

  6. gelecek yıl da pek çok şey aynı kalacaktır. 5 yıldır ferrari gelecek yılların aracına odaklanıyor fakat hep geleneksel yönde gelişmeler yapılıyor. jant kapağından bu yana ferrarinin yapıp da diğer takımların kopyaladığı ne var? redbull ne yaparsa, newey ne tasarlarsa diğer takımlar artık onu kopyalıyor…

  7. 07.mehmet.ferrari avatarı
    07.mehmet.ferrari

    Hep beraber görüceğiz!seneye rdbl nerelerde süründüğünü!FANATİK TİFOSİ

  8. güzel aslında ama bence redbullda coktan 2012 odaklanmaya başlamıştır,ayrıca seneye daha güzel rekabet izleriz umarım.Bu arada EBD yasaklanınca redbulun işi bitti diyenler fazla hayale kapılmasınlar bir yolunu buluruz yine.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir