Maldonado: "Williams İle Şampiyon Olmak İstiyorum"

yazar:

kategori:

Venezüella’dan PDVSA’yı takıma sponsor olarak getiren Maldonado’nun, takımın 2012 pilot diziliminde kesinlikle olacağı bekleniyor.

Ama medya kaynakları, Venezüelllalı pilotun Williams ile gelecek sene için henüz anlaşma imzalamadığını öne sürüyor.

Ama aksine Singapur padoğunda konuşulanlara göre Maldonado, takımla olan ilişkisini daha da ileri götürme niyetinde.

BB’ye konuşan Maldonado: “Williams’ı, şampiyonluk için mücadele edecek bir konuma getirmek isterim. Bu yüzden burada kalmak istiyorum”

İspanyol AS ile ayrı bir söyleşisinde Maldonado: “Williams ile şampiyon olmak istiyorum. Çünkü onlara güvenlerinin karşılığını vermek için bu inanılmaz bir yol olur”


Yorumlar

  1. Her inişin bir çıkışı vardır. Çaylak bir pilot için hata yapmak gayet kolaydır helede elinde iyi bir paketi yoksa Paket ne kadar iyi olursa pilotda o kadar kontrollü ve iyi olur. Tabi önemli olan zoru başarmaktır Bu sene Rubensi bir çok kez geçti buda şuan için yeterli.

    Hedefi Olmayan İnsan,Limanı Olmayan Gemiye Benzer

  2. play station ve pc oyunlarında neden olmasın. williams daha uzun süre geri kalanların en iyisi bile olamaz. üzücü ama durum böyle.

  3. MagicAlonso avatarı

    pastor bu sene ilk yılı ve sorunlu bir araç olmasına rağmen yaşlı kurttan daha hızlıydı.Ben kendisinden ümitliyim çok iyi işler çıkartacaktır umarım williams hızlı bir araç yapabilir seneye

  4. Williams isim olarak cok buyuk bir isim ancak son zamanlarda sadece kar elde etmek icin ugrasiyorlar sampiyona mucadelesi cok uzaklarinda olsa gerek.Sampiyona mucadelesi vercek olsalardi da bu Rosberg ile olurdu zaten.Herkesin bir hayali vardir Pastorda hayalini aciklamis ancak zor bir hayal olsa gerek.

  5. reklam kokan hareketler bunlar. maldonado gayet başarılı bir pilot. GP2'de çok iyi işler çıkarmıştı. bu sene epey hatası oldu ama kendisini daha tecrübeli olarak iyi bir takımda görmek isterim.

  6. önce pilot olmayı öğren ondan sonra şampiyonluktan bahset,bu sene acemiydin seneye görecez seni umarım yanıltırsın beniii

  7. hahahahaha:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir