Hamilton "Kaçan Bir Fırsat Oldu"

yazar:

kategori:

Hamilton “Harika sürüşü nedeniyle Seb’e tebrikler, tüm hafta sonu boyunca mükemmel sürdü.”

“Ve aynı zamanda Jenson’a da tebrikler. Paketimizden maksimumu çıkararak nelerin mümkün olduğunu gösterdi. Neredeyse galibiyet kazanıyordu. Bu yüzden sezonun geri kalanında galibiyet mücadelesine devam edebileceğimiz konusunda cesaretlendim.”

“Cezamın ardından araçları geçerken eğlendim ancak bir kez daha önde mücadele edebilecekken gerilere düştüğüm için hayal kırıklığı yaşadım.”

“Benim için biraz kaçan fırsat oldu. Her zaman olduğu gibi bunu da arkamda bırakacağım. Daha şimdiden Suzuka için sabırsızlanıyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. haklısın arkadaş

  2. ya bi git işine…hiçbirşeyden haberin yokmu senin….

  3. 2007:ne olmuştu son yarışta ya…haaaaa tamam hatırladım hamilton rezil olmuştu…….arkadaşım böyle şeylere gerek yok massa yı niye kötülüyorsun yukardaki arkadaş hamilton ın sürüş tarzını değiştirmesi gerektiğini söylemiş ama sen olayı massa ya dayandırmışsın bence metni bir daha oku sonra yorum yap ona buna sataşma……ben hiç 2007 den bahsediyormuyum 🙂

  4. Neler neler kaçtı bu sene beee! Pehhh!

  5. Herkes işine ßaksın onun oLmadıqı yarışLarda tren izLiyoruz hepinizde ßiLiyorsunuz tamam hakLısınız ßiraz sayqısız sürüyor ama adam tutamıyor kendini fazLa aqresif FormuLa 1 in en aqresif en fazLa qeçiş yapan piLotu Mark webber ne diyo:ßütün pİLotLar ßuraya kazanmak için qeLiyor hamiLtonda ßunu yapmak kazanmak için pistLerde qerçekten onun sürüşüne bayıLıyorum diyor.siz daha adamı kınayın o oLmasa keyif oLmaz formula 1 de ßirazda adama sayqı sürüşüne sayqı qösterin Lütfen.

  6. kendi duman oldu bile!

  7. :DDhaha çok güzel olmuş gece gece neşem yerine geldi

  8. yüzde yüz katılıyorum bence de kesinlikle harika. umarım böyle devam eder. kafasını toplayıp konsantrasyonunu yeniden topladığı zaman duman edecek herkesi

  9. Neden Massayı hiç eleştirmiyorsun son yarışlarda temaslara istemesede!!! karışan pilottada hiç sorun olmazmı mesela daha hızlı olup sorunlardan uzaklaşamazmı ben okuduğumu iyi anlıyorum merak etme sadece gerçekler senin işine gelmiyor Massa ile temas eden herkese etmediğin hakaret kalmadı o hep haklı o hep doğru o hep herşeyi iyi bilir takım arkadaşından bariz şekilde çok daha yavaş adeta emir eri haline gelmiş pilot hep haklı ne diyeyim sana iyi akşamlar diliyorum sevgili dostum seninle kişisel hiçbir sorunum yok sadece düşüncelerimiz uyuşmuyor.

  10. bu kadar saldırgan bir pilot görmedim.
    ve ne olursa olsun asla geri adım atmıyor.
    aynı Mike Tyson.

    Harika.
    Harika.
    Harika.

  11. Yusuf  Hitay avatarı

    pes etmek diye bir şey yok. ben olana bakarım, körü körüne savunacak değilim bu günkü hareketini. bana göre pistteki en kabiliyetli pilottur, ancak bu yıl yaptığı saçmalıkları örtmeye yetmez bu.

  12. benim bu yazılarımdan anladığın bu ise, sen okuma zahmetine girme. okuduğunu anlayabilecek kapasitede olan arkadaşlarla konuşmayı tercih ederim.

  13. 😀 iyi güldüm dostum saol. 😀

  14. 2008 yılında son virajda Massa'dan alınan şampiyonluk sende Lewis'e karşı büyük bir kin ve nefrete yol açmış Hamilton sabır denen şeyi daha iyi kullansa Massa gibi bir pilotla uğraşmaz zaten merak etme. 2012de Hamilton yine zirve için çekişirken Massa belkide orta sıra takımlarda sürünüyor olcaktır.

  15. orada yapılan fauller takıma fayda sağlarken buradaki kazalar çarpışmlar kimseye bişeyler katmıyor hamiltonun uçup giden puanlarını eklesek vettel şampiyonluğa 1 puan uzaklıkta olamayacaktı rakip iyi bir hücum yapmasın diye faul yapmakla bunun arasında dağlar kadar fark var sana katılmıyorum takımdaşım

  16. hamilton hem kanat değişip hem de ceza aldığı için yarışa massanın ardında dönmüş oldu ona rağmen daha iyi bir pozisyonda bitirdiğinden bahsetmiş arkadaş direk saldırıya geçmişsiniz
    ama ona da katılmadığım bir nokta var ki ferrari bu haftasonu bariz yavaştı massanın yapacak başka hiçbir şeyi yoktu ve hamiltonun da son anlarda ön tarafa bu kadar yaklaşmasının tek sebebi güvenlik aracı periyodudur yoksa tur yiyeceği kesindi kendi hatasıydı yine ne kadar onun sürüşünü sevsem de bu yıl bir deli sürüyor poyum için savaşacağı heyecanını yaşarken puan kazanma heyecanına dönüyor yarış benim için allahtan button var 😀

  17. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    harbi saçmaladın şimdi, senin kavruk kırık kanatla turlarken massa garibim sürüne sürüne kendini pit e zor attı, ne kadar zaman kaybettiğini hesaplayamacak durumda isen yarışları hiç izleme bence, yok tamam kamikazesin de git vettel ver ne zarar vereceksen garibim massa dan ne istiyon….

  18. ++1 objektif bir yorum tebriklerr

  19. :DDD harikasınn üstat

  20. Arkadaşlar yemin ederim yarıştan önce dedim
    Vettel-Button-Webber diye biter yarış hamilton temas yaşar dedim gerçekten oldu.
    Bu adam 2011 başlamadan önceye kadar çok iyi bir pilot olarak görüyordum bu sene sapıttı resmen.
    Herkes Hamilton'un cesurca ataklarını seviyor(bende) fakat geçişlerinin yarısında çarpıyor dengesizce hareket ediyor tek kendi aracını düşünüyor yer bırakmıyor vs…

    Alonso'ya göre eksiğide bu birde gereksiz çenesi tabi

  21. "kaçan fırsat" neden kaçtı hamilton?

    1. startta 2 sıra kaybetmen.
    2. önündeki pilota alabildiğine ciddyetten uzak bir atak girişiminde bulunman.

    hamilton açıklamalarında, "kaçan fırsat" olduğunu söylemesine rağmen, fırsatın neden kaçtığı hakkında bir şey söylememiş. bugün mclaren'in vettel hariç kalan tüm araç ve pilotlardan daha hızlı olduğu, apaçık ortadaydı.

    startta geriye düştü, ancak supersoftları takıp pitten çıktığında önündeki massa ve alonso'da sert lastikler vardı. düzgün bir atakla, her ikisini de rahatça geçecek durumdaydı. bunun yanında, button'ın webber'e attığı farka bakarsak, hamilton webber'i de geçip podyumun son basamağında olabilirdi.

    hamilton'un bu yılki sürüşü, kesinlikle kendisinden beklenmeyen düzeyde. bence hala ilk 2 yılda şampiyonluğu son anda kaçırmasının ve de yine son anda kazanması ile geçen 2 yılın ekmeğini yiyor. her pilot, zaman geçtikçe tecrübe sahibi olur, deneyimi ve olaylara bakışı gelişir. hele bir de şampiyon olmuşsa, bu rahatlık pozitif yönde sürüşüne ve yarışlara yaklaşımına etki eder. ama bu durum hamilton'da tam tersi yönde çalışıyor. her geçen yıl, bir önceki yıldan daha geriye gidiyor. mentalite olarak gayet zor bir durumda olduğu belli. takım içinde geçen yıl var olan ve bu yılın son yarışları ile etkisi hafiflemeye başlayan "hamilton egemenliği", tamamen sona ermiş durumda. hamilton gibi egosu yüksek bir pilot, bu durumla başa çıkamıyor anlaşılan, hata yapıyor, sonra diğer hatalar birbirini izliyor.

    buraya kadarki kısmı, pilotu ve de kendi takımını ilgilendiren bir durum. bunun bir de diğer yüzü var ki, işte burada "her zamanki gibi arkamda bırakacağım" diyerek sıyrılıp gitmeye çalışmak pek mümkün olmuyor. bu, kendi içinde yaşadığı hesaplaşmanın ve çatışmanın, pist üstündeki diğer pilotların yarışını bozuk para gibi harcaması olayıdır.

    sen arkanda bırakmış olabilirsin, ama zarar verdiğin pilotlar/takımlar da aynı pişkinlikle arkasında bırakamayabilirler çoğu zaman. takımlar bir ton parayı, pilotlar da onca emeği; hamilton'un kendi dertleri nedeniyle yok etmesine, "arkada bırakmasına", "eğlenmesine" seyirci kalmak için harcamıyorlar.

    sorumluluk duygusundan uzak, tamamen kendisini kaybetmiş bir pilotun, hiç bir gerekçesi bulunmayan ultra-gereksiz bir hareketini izledik bugün. bir kez daha. ve maalesef yine bir pilotun canı yandı. isim önemli değil. bugün felipe olur, yarın başkası.önemli olan hamilton'un aklını başına getirecek sert ( ve kalıcı) yaptırımların uygulanması ve bu yarışmada kurallar olduğunun; ingiltere'nin bilmem hangi kasabasında gazozuna kart yarışlarında yarışmadığının hatırlatılmasıdır. bu, hem kendisinin, hem de diğer pilotların yararına olur.

  22. muratc mp4-26 avatarı
    muratc mp4-26

    -Yusuf Hitay, F1F1 liyo diger bir avuc Lewis ve yarisma tarftari
    -Biz de pes edersek meydan stratejist, pozisyonu koruma, araci finish e getirme cilere kalacak
    -Coluk cocugumuz da F1 in ne oldugunu gozleriyle hic goremeyecek
    -Yarismanin sadece hesap kitap isi oldugunu zannedecek isin icinde yarisma ruhu denen seyin ne oldugunu asla goremeyecekler

  23. ha bire hamiltonu eleştirionuz ama lewis atak yapmasa hiç bi şe izleyemiçezz

  24. Yusuf  Hitay avatarı

    😀 bu günün en güzel yorumu

  25. Yetenek+olgunluk olsaydı şimdi podyumda olurdu
    ne zaman olgunluk dönemine girecek ? hiç f1den anlamayan biri bile bilirki massaya gereksiz teması olmasa en kötü üçüncü bitirece ki çarptığında daha yarışın başıidi

  26. Burak Soylu avatarı
    Daha şimdiden Suzuka için sabırsızlanıyorum

    Canını seven kaçsın..

  27. Alonso-Button avatarı
    Alonso-Button

    Massa patlak lastikle sürüne sürüne giderken (kim bilir ne hasar vardı) carl turluyordu.SC olmasa carl puan alamazdı.Massa yı pist üstüne geçti.

    a-mclaren aracı daha iyi
    b-Massa ayrı bir hikaye.
    c-hasarda olabilir.

    buda gerçeklerin kanıtı.

  28. muratc mp4-26 avatarı
    muratc mp4-26

    -Yarisirken insanlarin baskalarina kasitli olarak zarar verme niyeti olmaksizin carpma ozgurlugu vardir
    -Futbolda insanlarin baskalarina kasitli olarak zarar verme niyeti olmaksizin faul yapma ozgurlugu vardir
    -Basketbol da insanlarin baskalarina kasitli olarak zarar verme niyeti olmaksizin faul yapma ozgurlugu vardir.
    -Yasasin YARISMA OZGURLUGU

  29. Yusuf  Hitay avatarı

    bu yıl kendin ettin kendin buldun lewis. hakikaten saçma sapan hareketlerin yüzünden bu noktaya geldin. artık kameralar lewis'e dönünde "şimdi vuracak yine bir yere" diyorum. şanssızlıkların bir kenara, kusura bakma ama şampiyon gibi sürmüyorsun.

  30. Singapur'da, Massa ile yaşadığı temasın ardından kırdığı kanadı ve aldığı cezaya rağmen, ceza almayan Massa dokuzuncu olurken Hamilton damalı bayrağı beşinci sırada gördü. Bu yeteneğinin en büyük kanıtıdır

  31. Alonso-Button avatarı
    Alonso-Button

    Bu sefer kime çarpacaksın çok merak ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir